Header image Header image
Week 34, 26 augustus

De scholen gaan weer beginnen!

De scholen gaan weer beginnen!

Vanaf maandag 30 augustus start het nieuwe schooljaar voor leerlingen van basisscholen en het voortgezet onderwijs. Veel jonge verkeersdeelnemers zijn dan weer onderweg. Let daarom extra op uw snelheid. Ook verzoeken we ouders en begeleiders om kinderen zoveel mogelijk lopend of met de fiets naar school te brengen.


Presentatie onderhoud sportparken

Presentatie onderhoud sportparken

Op donderdag 26 augustus presenteerden aannemersbedrijf Van der Meer uit Benthuizen en Adviesbureau B.A.S. aan wethouder Simon Fortuyn (openbare ruimte) hoe zij in Lansingerland de sportparken onderhouden. Op 1 maart 2020 is er een nieuwe raamovereenkomst gesloten voor het onderhoud van de 3 grote sportparken in Lansingerland.


Online bijeenkomst bestemmingsplan Wilderszijde

Online bijeenkomst bestemmingsplan Wilderszijde

Om u nader te informeren over het Ontwerpbestemmingsplan Wilderszijde houden we een live online informatiebijeenkomst (webinar) op dinsdag 31 augustus 2021 van 20.00 tot 21.30 uur. Het ontwerpbestemmingsplan ligt vanaf nu tot en met 27 september 2021 ter inzage op de website Ruimtelijke Plannen.


Eenden of andere vogels voeren, mag dat wel?

Eenden of andere vogels voeren, mag dat wel?

Voor de één is het een gezellige activiteit met (klein)kinderen, voor de ander vooral een manier om van oud brood af te komen: eendjes voeren. En vogels die eten komen halen in uw tuin, dat levert natuurlijk een vrolijk tafereel op. Maar hoe leuk of handig het ook is, het is niet altijd even goed voor de dieren, of voor de omgeving.


facebook twitter youtube linkedin instagram
Bent u al lid van Lansingerland Peilt?
Lansingerland Peilt (voorheen Burgerpanel) is een digitaal panel waarvan inwoners van de gemeente Lansingerland van 16 jaar en ouder lid kunnen worden. Dit panel wordt ingezet om meningen en ervaringen van inwoners te peilen. Doet u ook mee? Aanmelden kan via de website Lansingerland Peilt.
Skip to content