Header image
Week 33, 14 augustus 2018

Terug van vakantie? Spoel uw kranen door!

Terug van vakantie? Spoel uw kranen door!

Drinkwaterbedrijf Dunea adviseert om na de vakantie uw waterleidingen in huis even door te spoelen. Bekijk het filmpje en lees de tips!


Niet vliegen met drones

Niet vliegen met drones

We zien boven Lansingerland steeds meer drones vliegen. Wist u dat er boven het hele grondgebied van onze gemeente niet recreatief gevlogen mag worden met drones? 


Op de fiets door Lansingerland

Op de fiets door Lansingerland

Dames, spring zondag 9 september op de fiets en ontdek Lansingerland tijdens de Ladies Ride! Er zijn mooie recreatieve routes van 35 en 65 km of stap op de racefiets samen met wielrenkampioene Chantal Blaak voor de 100km. Gebruik bij inschrijving de actiecode: SOPHIA en u steunt direct het Sophia Kinderziekenhuis. Meer weten of inschrijven? 

 


Blauwalg in De Groenzoom

Blauwalg in De Groenzoom

In De Groenzoom is blauwalg geconstateerd. Contact met het water uit de plassen en sloten binnen De Groenzoom wordt afgeraden voor mens en dier.


Hondenliefhebbers opgepast!

Hondenliefhebbers opgepast!

Op twee verschillende locaties in de buurt van sporthal de Ackers zijn vorige week stukken gebakken spons gevonden. Laat u uw hond uit, wees dus alert.  Ziet u gebakken spons of andere (mogelijk) vergiftigde etenswaren liggen? Ruim dit dan op en maak ook een melding bij de politie. Dank namens alle hondenliefhebbers!


Definitief ontwerp Hertshoornvaren

Definitief ontwerp Hertshoornvaren

Het definitieve ontwerp voor de herinrichting van de speelplek aan de Hertshoornvaren is bekend. De uitvoering start in het 4e kwartaal van 2018 en is in het 1e kwartaal van 2019 gereed. Wij hopen dat de kinderen de komende jaren hier vrolijk en leuk kunnen spelen!


facebook twitter youtube linkedin instagram
Bent u al lid van Lansingerland Peilt?
Lansingerland Peilt (voorheen Burgerpanel) is een digitaal panel waarvan inwoners van de gemeente Lansingerland van 16 jaar en ouder lid kunnen worden. Dit panel wordt ingezet om meningen en ervaringen van inwoners te peilen. Doet u in 2021 ook mee? Aanmelden kan via de website Lansingerland Peilt.
Skip to content