Header image
Week 33, 13 augustus 2019

Lansingerland maakt zich op voor een evenementenweekend

Lansingerland maakt zich op voor een evenementenweekend

Het eerste weekend na de zomervakantie, vrijdag 6 tot en met zondag 8 september, staat bol van de leuke evenementen voor jong en oud in Lansingerland: Foodtruckfestival Toost, Samenloop voor Hoop en de Halve Marathon Oostland. Houd onze evenementenagenda in de gaten! 


Ook een AED in uw buurt?

Ook een AED in uw buurt?

De actie BuurtAED van de Hartstichting heeft als doel om zoveel mogelijk AED’s in woonwijken te krijgen. Door samen met uw buurtgenoten geld in te zamelen, spaart u voor een AED. Veel inwoners gingen u al voor. Wilt u ook een bestaande actie steunen of een eigen actie starten? Kijk dan op www.buurtaed.nl voor meer informatie.


Veiligheidsmonitor 2019

Veiligheidsmonitor 2019

Lansingerland doet dit jaar weer mee aan de Veiligheidsmonitor. De Veiligheidsmonitor is een tweejaarlijks onderzoek naar criminaliteit, (on)veiligheid, buurtproblemen en het optreden van gemeente en politie in de eigen woonbuurt.


Recreatieschap past bos-werkzaamheden Lage Bergse Bos aan

Recreatieschap past bos-werkzaamheden Lage Bergse Bos aan

Half augustus hervat Recreatieschap Rottemeren de planmatige aanpak van het bosbeheer en de essentaksterfte in het Lage Bergse Bos in Bergschenhoek. Het bestuur van het recreatieschap heeft besloten de aanpak aan te passen.


facebook twitter youtube linkedin instagram
Bent u al lid van Lansingerland Peilt?
Lansingerland Peilt (voorheen Burgerpanel) is een digitaal panel waarvan inwoners van de gemeente Lansingerland van 16 jaar en ouder lid kunnen worden. Dit panel wordt ingezet om meningen en ervaringen van inwoners te peilen. Doet u in 2021 ook mee? Aanmelden kan via de website Lansingerland Peilt.
Skip to content