Header image
Week 32, 8 augustus 2017

Uitslag asbestinventarisatierapport

Uitslag asbestinventarisatierapport

Een gespecialiseerd ingenieursbureau heeft een onderzoek gedaan naar de concentratie asbest en de verspreiding daarvan in sporthal Berghonk in Bergschenhoek. Uit het onderzoeksrapport blijkt dat er in de meterkast, entree en de centrale hal van het Berghonk asbest is aangetroffen. In alle andere ruimten is géén asbest aangetroffen, deze ruimten zijn schoon.


Oproep voor vrijwilligers

Oproep voor vrijwilligers

Jouw hulp kan goed gebruikt worden. Jij wil toch ook dat het unieke evenement Ride for the Roses op zondag 3 september in Lansingerland een succes wordt. Zo draag je ook een steentje bij aan de kankerbestrijding!

Schrijf je in als vrijwilliger. Ga snel naar de website: www.ridefortheroses.nl.


Exposities in hal gemeentehuis

Exposities in hal gemeentehuis

Op dit moment staat in de hal van het gemeentehuis de expositie van Colorforyou. Veel inwoners hebben al genoten van de diverse sfeervolle schilderijen.

Wilt u ook exposeren in het gemeentehuis? Stuur een mail naar contentredactie@lansingerland.nl. Wij nemen dan contact met u op. 


Netwerk bouwen kun je leren!

Netwerk bouwen kun je leren!

Lansingerland bouwt aan een sterke samenleving die ondernemend is, verantwoordelijkheid neemt en oog heeft voor kwetsbaren.

Een goed sociaal netwerk is belangrijk in ieders leven maar is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Voor wie wil weten hoe je nieuwe contacten legt, oude herstelt en bestaande onderhoudt is er de training Sociaal Sterk!


facebook twitter youtube linkedin instagram
Bent u al lid van Lansingerland Peilt?
Lansingerland Peilt (voorheen Burgerpanel) is een digitaal panel waarvan inwoners van de gemeente Lansingerland van 16 jaar en ouder lid kunnen worden. Dit panel wordt ingezet om meningen en ervaringen van inwoners te peilen. Doet u in 2021 ook mee? Aanmelden kan via de website Lansingerland Peilt.
Skip to content