Header image
Week 32, 7 augustus 2018

Wat merkt u van klimaatverandering?

Wat merkt u van klimaatverandering?

Vindt u het ook zo warm de laatste tijd? Er lijkt geen einde te komen aan de hitte en droogte! Typisch geval van klimaatverandering. Via een vragenlijst willen wij een beter beeld krijgen hoe u denkt over thema's als hitte, droogte, wateroverlast en de gevolgen ervan. Doe mee en win een ton!


Warmte houdt aan

Warmte houdt aan

Het blijft warm in Lansingerland. Wat betekent deze droogte en wat kunt u het beste doen? Lees meer over ons drinkwater, het sproeien van uw tuin, dode dieren en stinkende sloten.


Fietsroute ‘Volg de waterketen’

Fietsroute ‘Volg de waterketen’

Wist u dat Lansingerland een eigen beleef-fietsroute heeft? Deze route komt langs allerlei interessante waterpunten zoals een gemaal, een watertappunt en de waterspeeltuin Tuin van Floddertje. Download de gratis app BeleefRoutes via de App Store of Google Play Store!


facebook twitter youtube linkedin instagram
Bent u al lid van Lansingerland Peilt?
Lansingerland Peilt (voorheen Burgerpanel) is een digitaal panel waarvan inwoners van de gemeente Lansingerland van 16 jaar en ouder lid kunnen worden. Dit panel wordt ingezet om meningen en ervaringen van inwoners te peilen. Doet u in 2021 ook mee? Aanmelden kan via de website Lansingerland Peilt.
Skip to content