Header image Header image
Week 31, 5 augustus

Hét zomerprogramma voor de jeugd: Expeditie Lansingerland!

Hét zomerprogramma voor de jeugd: Expeditie Lansingerland!

Tennissen, muziekles of naar het theater. Tot zaterdag 28 augustus openen sport- en cultuurorganisaties en verenigingen hun deuren voor de jeugd en jongeren. Het is weer een sportief en cultureel feest. Het programma vindt u op de website van Lansingerland Beweegt.


Tijdelijke ondersteuning via TONK verlengd

Tijdelijke ondersteuning via TONK verlengd

Door de coronacrisis hebben sommige huishoudens een plotselinge terugval in hun inkomen. In enkele gevallen is deze terugval zo groot, dat u moeite kunt hebben om uw vaste lasten te betalen. Voor wie de huidige steunmaatregelen onvoldoende uitkomst bieden, is het mogelijk om gebruik te maken van een Tijdelijke Ondersteuning van Noodzakelijke Kosten (TONK).


Onderhoud Hoge Bergse Bos

Onderhoud Hoge Bergse Bos

Begin augustus is Staatsbosbeheer begonnen met boswerkzaamheden in het Hoge Bergse Bos. Regulier bosonderhoud, verjonging van het bos en de essentaksterfte worden aangepakt. Naar verwachting nemen de werkzaamheden ongeveer 6 weken in beslag. Vervolgens zal rond december begonnen worden met de herplant die duurt tot februari.


Kom erbij!

Kom erbij!

Heeft u zin om deze zomer nieuwe mensen te leren kennen, leuke culturele en sportieve activiteiten te ondernemen en lekker bezig te zijn? Ontmoet elkaar tijdens een yogales, een workshop fotografie, tijdens een wandeling of maak samen muziek. Lees meer over het aanbod op de website van Lansingerland Beweegt.


Kabinet verlengt verbod op eendaagse evenementen

Kabinet verlengt verbod op eendaagse evenementen

Het kabinet verlengt het verbod op eendaagse evenementen zonder vaste zitplaats tot 1 september 2021. Kleinschalige evenementen zijn onder strikte voorwaarden, zoals het werken met coronatoegangsbewijzen, wel eerder toegestaan. Het OMT heeft het kabinet hierover advies gegeven. Meer informatie vindt u op de site van de Rijksoverheid.


facebook twitter youtube linkedin instagram
Bent u al lid van Lansingerland Peilt?
Lansingerland Peilt (voorheen Burgerpanel) is een digitaal panel waarvan inwoners van de gemeente Lansingerland van 16 jaar en ouder lid kunnen worden. Dit panel wordt ingezet om meningen en ervaringen van inwoners te peilen. Doet u ook mee? Aanmelden kan via de website Lansingerland Peilt.
Skip to content