Header image Header image
Week 31, 30 juli

Elektrische deelscooters in Lansingerland

Elektrische deelscooters in Lansingerland

Het succes van de elektrische deelscooters in Rotterdam heeft zich uitgebreid naar Lansingerland. Al sinds juni rijden de lichtgroene elektrische deelscooters van het bedrijf Go-Sharing in Berkel en Rodenrijs en Bergschenhoek. Vanaf deze zomer wordt Bleiswijk aan het gebied toegevoegd. Het bedrijf Felyx start vanaf augustus in Lansingerland.


Oproep aan ondernemers: denk mee over ontwikkeling Wilderszijde

Oproep aan ondernemers: denk mee over ontwikkeling Wilderszijde

De gemeente wil graag samen met ondernemers en winkeliers nadenken over de invulling van kleinschalige commerciële voorzieningen in Wilderszijde. De eerstvolgende sessie staat gepland op 17 augustus 2020 van 09:00 – 10:30. Hierin gaat het onder meer over het type voorzieningen, ligging in de wijk, parkeren en ontsluiting. Belangstellenden zijn van harte welkom! Aanmelden kan via: wilderszijde@lansingerland.nl.


Wilt u graag thuis energie besparen?

Wilt u graag thuis energie besparen?

Wilt u thuis graag energie besparen? Of heeft u handige tips om dit te doen? Egon Janssen uit Berkel en Rodenrijs vertelt hoe hij zijn gasverbruik fors terugbracht. Word daarom ook lid van de lokale community Opgewekt in Lansingerland. Op dit digitale platform kunnen inwoners van Lansingerland ideeën voor energiebesparing met elkaar delen.


Houd 1,5 meter afstand, ook als je vrienden of familie bezoekt

Houd 1,5 meter afstand, ook als je vrienden of familie bezoekt

Studeren met vrienden, eten bij familie of op bezoek bij vrienden en familie voor een kop koffie of drankje? Houd 1,5 meter afstand. Heb je klachten? Blijf thuis, ga niet naar vrienden en familie en laat je testen.


facebook twitter youtube linkedin instagram
Bent u al lid van Lansingerland Peilt?
Lansingerland Peilt (voorheen Burgerpanel) is een digitaal panel waarvan inwoners van de gemeente Lansingerland van 16 jaar en ouder lid kunnen worden. Dit panel wordt ingezet om meningen en ervaringen van inwoners te peilen. Doet u in 2021 ook mee? Aanmelden kan via de website Lansingerland Peilt.
Skip to content