Header image
Week 30, 25 juli 2017

Laatste kans inschrijven Ride for the Roses

Laatste kans inschrijven Ride for the Roses

Over 1½ maand is de 20e editie van de Ride for the Roses in Lansingerland een feit! Wilt u meefietsen en heeft u zich nog niet aangemeld? Op 29 juli is de deadline voor de voorinschrijving. Wilt u ook in actie komen voor het KWF? Schrijf u snel in, zodat u alle deelnamebescheiden op tijd ontvangt om deze bijzondere Ride-editie mee te kunnen fietsen.


Lansingerland door jouw ogen

Lansingerland door jouw ogen

Bent u creatief en heeft u een beeld bij Lansingerland? Leef u dan uit en maak er een kunstwerk van! Alles kan: een schilderij, tekening, foto, 3D-print, gedicht, vlog, lied of ander kunstwerk. Inleveren kan tot 10 augustus. Wie weet verdient uw kunstwerk wel een plek in de expositie ‘Lansingerland door jouw ogen’.


Veteranendag Lansingerland

Veteranendag Lansingerland

Ieder jaar organiseert de gemeente Lansingerland een Veteranendag als eerbetoon aan hen die hebben gevochten voor ons vrije land in heden en verleden. Dit jaar organiseren we deze lokale Veteranendag op vrijdag 25 augustus bij het gemeentehuis.


Start voorbereidende werkzaamheden A16

Start voorbereidende werkzaamheden A16

Rijkswaterstaat start deze zomer met de voorbereidende werkzaamheden voor de aanleg van de A16 Rotterdam. Om de weg aan te kunnen leggen, is het noodzakelijk het (werk)gebied vrij te maken. Hiervoor moeten ongeveer 30 woningen en/of schuren worden gesloopt en kabels en leidingen worden verlegd. 


Hartveilig wonen in Lansingerland

Hartveilig wonen in Lansingerland

Stelt u zich eens voor. U staat met uw buurman te praten en hij zakt ineens in elkaar. Hartstilstand… Weet u wat u moet doen? U kunt zijn leven redden door vrijwilliger te worden bij Hartveilig Wonen! Hoe gezond of sportief u ook leeft, een hartstilstand kan iedereen treffen. Jong of oud, leeftijd speelt geen rol. Hulp binnen 6 minuten is dan van levensbelang. Hiervoor zijn veel AED’s en vrijwilligers nodig.facebook twitter youtube linkedin instagram
Bent u al lid van Lansingerland Peilt?
Lansingerland Peilt (voorheen Burgerpanel) is een digitaal panel waarvan inwoners van de gemeente Lansingerland van 16 jaar en ouder lid kunnen worden. Dit panel wordt ingezet om meningen en ervaringen van inwoners te peilen. Doet u in 2021 ook mee? Aanmelden kan via de website Lansingerland Peilt.
Skip to content