Header image
Week 30, 23 juli 2019

Aftermovie Talentenbal 2019

Aftermovie Talentenbal 2019

Heeft u het Talentenbal 2019 gemist? Bekijk dan de aftermovie met daarin de winnende Sport- en Cultuurtalenten: Matthijs en Adinda van Delft, Sofia Olmo, Djen Bakx en Lucas van den Kieboom! 


Renewi haalt afval eerder op

Renewi haalt afval eerder op

Vanwege de hoge temperaturen heeft Renewi besloten om het afval deze week eerder op te halen. Dit betekent dat uw afvalcontainer mogelijk eerder geleegd wordt. Zet daarom (alleen deze week) de afvalcontainer vóór 07.00 uur op de aanbiedplaats. Bedankt!  


Wedstrijdbad opnieuw betegeld

Wedstrijdbad opnieuw betegeld

Het wedstrijdbad van zwembad De Windas wordt opnieuw betegeld. Dit is noodzakelijk om de schade te herstellen die eerder dit jaar is ontstaan en waarbij tegels van de vloer van het wedstrijdbad zijn losgeraakt. De herstelwerkzaamheden starten op 19 augustus; het wedstrijdbad is dan vijf tot zes weken dicht. Ter voorbereiding op het herstel sluit het wedstrijdbad al op zaterdag 17 augustus.


Rotonde Oudelandselaan dicht

Rotonde Oudelandselaan dicht

KWS Infra bv Rotterdam gaat zeven rotondes op de Klapwijkseweg fietsveiliger maken. Zij starten binnenkort met de rotonde Oudelandselaan – Klapwijkseweg. Tijdens de werkzaamheden, van 12 augustus tot en met 9 september, is de rotonde afgesloten en geldt er een omleidingsroute voor al het verkeer. Naar verwachting gaat de rotonde op 2 september weer open voor autoverkeer.


Zomeractiviteiten jongeren

Zomeractiviteiten jongeren

Ook dit jaar organiseert Jongerenwerk Lansingerland weer volop leuke activiteiten voor onze jeugd in Lansingerland. Kijk voor het volledige overzicht van Summer Action 2019 op de website van Jongerenwerk Lansingerland.


Koffie met een Cop

Koffie met een Cop

Wilt u graag de wijkbeheerder en/of wijkagent spreken? Kom dan elke laatste woensdag van de maand naar Koffie met een Cop bij de McDonalds in Berkel en Rodenrijs. Morgen, woensdag 24 juli, van 13.00 tot 15.00 uur staat de koffie weer klaar. Zien wij u dan ook?


Publieksprofielen Lansingerland

Publieksprofielen Lansingerland

Afgelopen donderdag vond het eerste Kenniscafé Cultuur Lansingerland plaats. Deze drukbezochte eerste editie ging over publieksprofielen en plekken met een verhaal in Lansingerland. Rotterdam Festivals heeft de verschillende doelgroepen in Lansingerland in kaart gebracht. Het doel achter deze analyse is om beter te weten waar onze inwoners behoefte aan hebben als het gaat om kunst, cultuur en het bezoeken van evenementen. 


Keep it Clean Day

Keep it Clean Day

Noteer alvast vrijdag 20 september in uw agenda. Het is dan Keep It Clean Day. Een dag waarop u wordt uitgedaagd om een dag lang zwerfafval op te ruimen. Doet u ook mee? Wij staan paraat om u en andere toppers te helpen!


facebook twitter youtube linkedin instagram
Bent u al lid van Lansingerland Peilt?
Lansingerland Peilt (voorheen Burgerpanel) is een digitaal panel waarvan inwoners van de gemeente Lansingerland van 16 jaar en ouder lid kunnen worden. Dit panel wordt ingezet om meningen en ervaringen van inwoners te peilen. Doet u in 2021 ook mee? Aanmelden kan via de website Lansingerland Peilt.
Skip to content