Header image
Week 30, 23 juli

“Niet verslappen, houd afstand”

“Niet verslappen, houd afstand”

Het aantal coronabesmettingen stijgt, burgemeester Pieter van de Stadt benadrukt dat het belangrijk is om de basisregels in acht te blijven houden. “Het coronavirus is helaas nog steeds onder ons. Het is daarom belangrijk dat we afstand houden. Als we bij elkaar op bezoek gaan, op het werk en het terras. We mogen niet verslappen voor de kwetsbaren onder ons. Vermijd te drukke plekken. Houd 1,5 meter afstand. Was vaak je handen. Werk zoveel mogelijk thuis. Blijf thuis bij klachten en laat je testen als dat nodig is. Als we allemaal de basisregels volgen, houden we corona onder controle en voorkomen we nieuwe maatregelen.”


Pasfotostudio in het gemeentehuis

Pasfotostudio in het gemeentehuis

Vanaf nu is het mogelijk om zelf uw pasfoto’s in het gemeentehuis te laten maken. Hiervoor hebben we een mobiele fotostudio bij het servicepunt geplaatst. Als u bijvoorbeeld een paspoort of rijbewijs aanvraagt, kunt u vooraf in de centrale hal gebruik maken van deze service.


Goede dekking van AED’s in centrum Berkel

Goede dekking van AED’s in centrum Berkel

Door het plaatsen van een AED aan de gevel naast Optiek De Schepper in de Centrumpassage zorgt Winkelpromenade Berkel Centrum voor een goede dekking van AED’s in het centrum van Berkel. Deze AED in de Centrumpassage en die in de Kerkstraat, naast de pinautomaat (tijdelijk verwijderd i.v.m. onderhoud) zijn 24 uur bereikbaar.


Expeditie Lansingerland van start!

Expeditie Lansingerland van start!

Expeditie Lansingerland, hét zomerprogramma voor de jeugd tot en met 18 jaar, is deze week van start gegaan! In een zonnige waterspeeltuin aan de Gruttostraat in Bleiswijk opende wethouder Ankie van Tatenhove (Sport en Cultuur) de expeditie van 2020.


facebook twitter youtube linkedin instagram
Bent u al lid van Lansingerland Peilt?
Lansingerland Peilt (voorheen Burgerpanel) is een digitaal panel waarvan inwoners van de gemeente Lansingerland van 16 jaar en ouder lid kunnen worden. Dit panel wordt ingezet om meningen en ervaringen van inwoners te peilen. Doet u in 2021 ook mee? Aanmelden kan via de website Lansingerland Peilt.
Skip to content