Header image
Week 3, 16 januari 2018

Scholenmarkt 2018

Scholenmarkt 2018

Komt u ook woensdag 17 januari naar de scholenmarkt in de Oostmeerhal? Op deze avond geven de scholen van het voortgezet onderwijs de informatie die leerlingen uit groep 8 nodig hebben voor het kiezen van een passende middelbare school. Er zijn voortgezet onderwijs scholen aanwezig uit Lansingerland en uit de omliggende gemeenten.


Meld uw klus aan voor NLdoet!

Meld uw klus aan voor NLdoet!

Stichtingen, verenigingen, zorginstellingen, scholen en natuurorganisaties kunnen weer klussen aanmelden voor NLdoet op 9 en 10 maart 2018. Of het nu gaat om het schilderen van een clubhuis of hulp bij het onderhoud van een natuurgebied. Tijdens NLdoet staan tal van vrijwilligers voor uw organisatie of vereniging klaar.


Informatieavond RTHA

Informatieavond RTHA

Op dinsdag 23 januari organiseren Commissie Regionaal Overleg (CRO) in samenwerking met Rotterdam The Hague Airport een informatie- en discussieavond voor omwonenden. Het doel van de avond is een gesprek aangaan met omwonenden en zo veel mogelijk vragen beantwoorden over het huidige vliegverkeer. 


Expositie Beasts of beauty

Expositie Beasts of beauty

In het gemeentehuis exposeert Carla van Rijn. Carla: ''Dieren zijn mijn grootste inspiratiebron. Ze fascineren mij. Kijk maar eens rond in het weiland, in de dierentuin en op straat. Aan hun houding zie je dat ze verschillende persoonlijkheden hebben, elk met een eigen uitstraling en een eigen karakter". 


Werkt uw fietsverlichting?

Werkt uw fietsverlichting?

Binnenkort controleren we weer op goede fietsverlichting. De Fietsersbond, BOA’s en de wijkagent controleren rondom station Westpolder. Is een lampje stuk? Ga dan langs bij Biesieklette Westpolder. Zij helpen u voor een gereduceerd tarief graag aan een werkend voor- en achterlampje.


Duurzaam wonen in Meerpolder

Duurzaam wonen in Meerpolder

De wijk Meerpolder in Berkel en Rodenrijs krijgt er een nieuwe duurzame ontwikkeling bij. Op dinsdag 9 januari 2018 zetten wethouder Albert Abee, Erik Batenburg (Batenburg BV) en Jan Houweling (Houweling architecten) de handtekening op de gronduitgifte-overeenkomst voor de ontwikkeling van het 4C project.


Kandidaatstelling Gemeenteraadsverkiezingen 2018

Kandidaatstelling Gemeenteraadsverkiezingen 2018

Op maandag 5 februari 2018 vindt de kandidaatstelling voor de verkiezing van de leden van de raad van de gemeente Lansingerland plaats. U kunt die dag tot 17.00 uur de kandidatenlijsten persoonlijk inleveren bij het centraal stembureau (gemeentehuis) in Bergschenhoek.


facebook twitter youtube linkedin instagram
Bent u al lid van Lansingerland Peilt?
Lansingerland Peilt (voorheen Burgerpanel) is een digitaal panel waarvan inwoners van de gemeente Lansingerland van 16 jaar en ouder lid kunnen worden. Dit panel wordt ingezet om meningen en ervaringen van inwoners te peilen. Doet u in 2021 ook mee? Aanmelden kan via de website Lansingerland Peilt.
Skip to content