Header image
Week 3, 14 januari 2020

Goed idee? Doe er iets mee!

Goed idee? Doe er iets mee!

Heeft u een goed idee om uw straat, wijk of de hele gemeente nog mooier, socialer, duurzamer of groener te maken? Een idee waar meer Lansingerlanders blij van worden? Doe dan mee aan het Lansingerlands Initiatief en win een bijdrage om uw plan mogelijk te maken! Noteer alvast de informatiebijeenkomst donderdag 20 februari om 19.30 uur in uw agenda en kijk voor meer informatie op Lansingerlands Initiatief 2020


Hoe ziet onze toekomst eruit?

Hoe ziet onze toekomst eruit?

Op dinsdag 28 januari 2020 bent u tussen 20.00 en 22.00 uur van harte welkom tijdens een dialoogavond in het gemeentehuis. Tijdens deze avond gaan we graag met u in gesprek over de ambities van Lansingerland. Hoe ziet de gemeente er in de toekomst uit? Wat is volgens u belangrijk binnen onze gemeente? 


Poëzieweek 2020

Poëzieweek 2020

Donderdag 30 januari trapt Mark Boninsegna in de bibliotheek in Berkel de Poëzieweek 2020 af! Doe tussen 30 januari en 5 februari mee met één van de activiteiten zoals de muzikale avond of de literaire lunch. Bent u benieuwd naar het laatste gedicht van onze gemeentedichter? U vindt deze en zijn eerdere gedichten over Lansingerland op de pagina van de Gemeentedichter. 


facebook twitter youtube linkedin instagram
Bent u al lid van Lansingerland Peilt?
Lansingerland Peilt (voorheen Burgerpanel) is een digitaal panel waarvan inwoners van de gemeente Lansingerland van 16 jaar en ouder lid kunnen worden. Dit panel wordt ingezet om meningen en ervaringen van inwoners te peilen. Doet u in 2021 ook mee? Aanmelden kan via de website Lansingerland Peilt.
Skip to content