Header image
Week 28, 7 juli 2015

Pieter van de Stadt benoemd tot burgemeester Lansingerland

Pieter van de Stadt benoemd tot burgemeester Lansingerland

Op vrijdag 3 juli ontvingen wij het bericht van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties dat de heer drs. P. H. (Pieter) van de Stadt de nieuwe burgemeester wordt van Lansingerland.
De gemeente Lansingerland is blij met de benoeming van de heer Pieter van de Stadt.


Bedankt voor jullie inzet!

Bedankt voor jullie inzet!


Meldingen afvalinzameling naar Van Gansewinkel

Meldingen afvalinzameling naar Van Gansewinkel

Vorige week is Van Gansewinkel gestart met de inzameling van het huishoudelijk afval. Zij doen hun uiterste best om te zorgen voor een vloeiende overgang, met zo min mogelijk ongemak voor inwoners.
Met ruim 22.000 huishoudens gaat dat helaas niet altijd vlekkeloos. Wij vragen uw begrip hiervoor. Veel inwoners weten de weg naar Van Gansewinkel al goed te vinden. Zij zijn namelijk aanspreekpunt voor alle vragen en opmerkingen over de uitvoering van de afvalinzameling.

Contactgegevens Van Gansewinkel
Wilt u contact met hen opnemen, dan kan dat via:
• de klantenservice: (010) 44 54 199 (op werkdagen van 08.00 tot 17.00 uur)
• mail: lansingerland@vangansewinkel.com

Meer informatie is te vinden op www.mijnafvalwijzer.nl of op de App Afvalwijzer (Adomm). Op deze website en de app kunt u ook instellen dat u een melding ontvangt wanneer u uw afval moet aanbieden.


Actuele informatie over zwemwater

Actuele informatie over zwemwater

De laatste dagen heeft u kunnen genieten van het warme weer. Verkoeling is dan heel prettig. Maar misschien wilt u genieten van het zwemmen in natuurwater?
Kijk dan voor informatie op zwemwater.nl, u kunt ook de zwemwaterapp downloaden.


Werkzaamheden de Kulck – Oosteindseweg

Van 7 tot 10 juli worden tussen 20.00 en 06.00 uur asfaltwerkzaamheden uitgevoerd op diverse plekken op de Oosteindseweg in Bergschenhoek. Om het werk uit te kunnen voeren wordt het betreffende wegvak afgesloten voor verkeer. Een omleidingsroute wordt met borden aangegeven.
De busmaatschappij kan gebruik maken van de rijbaan aan de zijde van het Wolfend. Brom-/fietsers kunnen zowel in noordzuid als in oostwestrichting langs het werk. Ook hulpdiensten hebben vrije doorgang. 


facebook twitter youtube linkedin instagram
Bent u al lid van Lansingerland Peilt?
Lansingerland Peilt (voorheen Burgerpanel) is een digitaal panel waarvan inwoners van de gemeente Lansingerland van 16 jaar en ouder lid kunnen worden. Dit panel wordt ingezet om meningen en ervaringen van inwoners te peilen. Doet u in 2021 ook mee? Aanmelden kan via de website Lansingerland Peilt.
Skip to content