Header image
Week 27, 4 juli 2017

Zeepkistenrace op 26 en 27 augustus

Zeepkistenrace op 26 en 27 augustus

Ja, eindelijk een eigen zeepkistenrace in Lansingerland! U kunt zich nu al inschrijven om deel te nemen op 26 en 27 augustus, bouw een te gekke zeepkist met uw familie of vrienden en ga tijdens het Foodtruckfestival voor de eerste plek!


Aanleg definitieve bushalte gemeentehuis gestart

Aanleg definitieve bushalte gemeentehuis gestart

De firma Vermeulen uit Benthuizen is donderdag 29 juni gestart met werkzaamheden voor de aanleg van de definitieve bushalte bij het gemeentehuis. Gedurende deze werkzaamheden is de huidige bushalte tijdelijk verplaatst naar de overkant van de Boterdorpseweg, in de buurt van de ingang van Bergschenhoek B.V.


105 winnaars bij plantenwedstrijd

105 winnaars bij plantenwedstrijd

Woensdag 28 juni was het een fleurige bedoening in het gemeentehuis voor de jaarlijkse plantenwedstrijd, georganiseerd door Groei en Bloei. Kwekers Chris en Marty van de Ende, die elk jaar de stekken beschikbaar stellen, hebben op de avond van de prijsuitreiking alle geraniums bekeken en kozen hieruit de drie allermooiste planten.


Molenaars Tractormuseum bij 70e herdenkingsjaar Marshallhulp

Molenaars Tractormuseum bij 70e herdenkingsjaar Marshallhulp

Bijzonder trots en vereerd voelde Ina Molenaar van Museumhoeve Molenaar uit Berkel en Rodenrijs zich toen zij een uitnodiging ontving van de Amerikaanse Ambassade. Hierin werd zij gevraagd mee te werken aan het 70e herdenkingsjaar van de Marshallhulp.


Uitkijktoren Hoge Bergse Bos

Uitkijktoren Hoge Bergse Bos

Donderdag 6 juli wordt om 16:30 uur de nieuwe uitkijktoren op Heuvel B in het Hoge Bergse Bos geopend. Wethouder Jeroen Heuvelink, tevens ook bestuurder van het Recreatieschap Rottemeren, neemt de toren in gebruik door er abseilend vanaf te gaan. Tussen 16.45 en 18.00 uur is iedereen vanaf 8 jaar van harte welkom om dit avontuur ook aan te gaan.


Geef inbrekers geen kans!

Geef inbrekers geen kans!

De zomervakantie is weer in zicht. Tijdens deze vakantieperiode gaan veel inwoners op vakantie of dagjes uit. Inbrekers maken hier gretig gebruik van. Ze kunnen vaak goed aan woningen zien dat de bewoners niet aanwezig zijn. We hebben een aantal tips op een rijtje gezet om het de inbrekers zo lastig mogelijk te maken.


Nachtafsluiting N209 Bleiswijk

Nachtafsluiting N209 Bleiswijk

In verband met asfalteringswerkzaamheden is de N209 richting Bleiswijk, tussen de aansluiting Klappolder en Groendalseweg, dit weekend afgesloten. De werkzaamheden staan gepland op:

  • 6 juli van 20.00 uur tot 7 juli 06.00 uur
  • 7 juli van 20.00 uur tot 8 juli 06.00 uur

facebook twitter youtube linkedin instagram
Bent u al lid van Lansingerland Peilt?
Lansingerland Peilt (voorheen Burgerpanel) is een digitaal panel waarvan inwoners van de gemeente Lansingerland van 16 jaar en ouder lid kunnen worden. Dit panel wordt ingezet om meningen en ervaringen van inwoners te peilen. Doet u in 2021 ook mee? Aanmelden kan via de website Lansingerland Peilt.
Skip to content