Header image
Week 27, 3 juli 2018

Win-actie: op de foto met de online nieuwsbrief

Win-actie: op de foto met de online nieuwsbrief

Binnenkort is het vakantie! Maak een leuke, ludieke of bijzondere foto terwijl u onze online nieuwsbrief leest. Post uw foto (openbaar) voor maandag 27 augustus op Twitter, Facebook of Instagram. Tag ons, zet #lslfoto in uw bericht en maak kans op een gelimiteerde oplage van het unieke Monopoly Lansingerland spel!


Naar het servicepunt in Bleiswijk?

Naar het servicepunt in Bleiswijk?

Je vindt ons nog steeds aan de Dorpsstraat 7! Alleen de bibliotheek is verhuisd naar Cultuurhuis 't Web aan de Nachtegaallaan 4 in Bleiswijk.


Blauwalg in Berkelse Plas

Blauwalg in Berkelse Plas

In de Berkelse Plas in Berkel en Rodenrijs is blauwalg geconstateerd. Laat uw hond hier niet zwemmen! Contact met het water uit de plas wordt afgeraden.  


Maaibeleid zorgt voor flora en fauna

Maaibeleid zorgt voor flora en fauna

Wist u dat een groene tuin belangrijk is voor de biodiversiteit en onze omgeving klimaatbestendiger maakt? Naast ons aangepaste maaibeleid, wat voor meer flora en fauna zorgt in Lansingerland, kunt u ook een steentje (of plantje) bijdragen.


Succesvolle actie tegen autodiefstal!

Succesvolle actie tegen autodiefstal!

Heeft u de gratis actie tegen autodiefstal gemist? Vanwege het grote succes komt er in het najaar een vervolgactie bij zowel ABS Autoherstel de Haan en de Rooy auto’s!


Karin Rijgersberg wint cheque!

Karin Rijgersberg wint cheque!

Karin Rijgersberg is de gelukkige winnares van een boodschappencheque ter waarde van € 50,- ! Zij ontving de waardebon van wethouder Kathy Arends, omdat ze heeft meegedaan aan de enquête over de toekomst van Bergschenhoek centrum.


Essentaksterfte Lage Bergse Bos

Essentaksterfte Lage Bergse Bos

Wilt u ook meer weten over de essentaksterfte in het Lage Bergse Bos en wat Staatsbosbeheer daaraan doet? Kom dan op dinsdag 10 juli vanaf 19.00 uur naar de inloopavond bij Boerderij Het Lansingerland.


Remar Bouw naar Lansingerland

Remar Bouw naar Lansingerland

Lansingerland is een aantrekkelijke en goede vestigingslocatie voor allerlei soorten bedrijven. Inmiddels zijn weer twee kavels verkocht aan Remar Bouw en NK Liftinterieur op bedrijventerrein Prisma.


College steunt ondernemers

College steunt ondernemers

Ondernemers uit onder andere de glastuinbouw, logistiek en transport willen graag een volledig CO2 neutrale Railterminal voor goederen realiseren langs de A12 in Bleiswijk. 


Hondenliefhebbers opgepast!

In het Lage Bergse Bos zijn deze week gebakken spons en vergiftigde worstjes aangetroffen. Laat u uw hond uit, wees dus alert. Heeft uw hond iets verdachts gegeten? Neem zo snel mogelijk contact op met uw dierenarts. Ziet u gebakken spons of andere (mogelijk) vergiftigde etenswaren liggen? Ruim dit dan op, zodat andere honden hier niet ziek van kunnen worden.  Maak ook een melding hiervan bij de politie.

Dank namens alle hondenliefhebbers!


facebook twitter youtube linkedin instagram
Bent u al lid van Lansingerland Peilt?
Lansingerland Peilt (voorheen Burgerpanel) is een digitaal panel waarvan inwoners van de gemeente Lansingerland van 16 jaar en ouder lid kunnen worden. Dit panel wordt ingezet om meningen en ervaringen van inwoners te peilen. Doet u in 2021 ook mee? Aanmelden kan via de website Lansingerland Peilt.
Skip to content