Header image
Week 26, 27 juni 2017

Jeugd Vakantiepaspoort

Jeugd Vakantiepaspoort

Ben je tussen de 4 en 12 jaar oud? Heb je een Rotterdampas? Vanaf woensdag 28 juni is het Jeugd Vakantiepaspoort op vertoon van je Rotterdampas gratis af te halen in het gemeentehuis. Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken.


Tussen de 12-23 jaar en wil je verandering in Lansingerland?

Tussen de 12-23 jaar en wil je verandering in Lansingerland?

De gemeente Lansingerland vindt het belangrijk dat alle jongeren in haar gemeente de dingen kunnen doen die zij leuk, interessant en belangrijk vinden. Daarom laat de gemeente een jeugdonderzoek doen door Stichting Alexander. Want wat zijn precies die dingen die jongeren graag doen?


Overeenkomst Gemeente, Politie en Buurttoezicht Lansingerland ondertekend

Overeenkomst Gemeente, Politie en Buurttoezicht Lansingerland ondertekend

10 Jaar geleden werd Buurttoezicht Lansingerland opgericht. Net zoals voor gemeente Lansingerland is 2017 ook voor hen een jubileumjaar. Een goed moment om de samenwerking tussen de drie partijen te bekrachtigen. Op donderdag 22 juni jl. is de samenwerkingsovereenkomst tussen de drie partijen ondertekend.


Teeuw koopt uitvaartcentrum in Bleiswijk

Teeuw koopt uitvaartcentrum in Bleiswijk

Op donderdag 22 juni heeft wethouder Albert Abee de sleutel van het uitvaartcentrum van de algemene begraafplaats in Bleiswijk overhandigd aan Teeuw Uitvaartverzorging. De gemeente heeft het centrum namelijk verkocht aan het familiebedrijf.


Sirenetest

Sirenetest

Op de eerste maandag van iedere maand testen we om 12.00 uur in heel Nederland de sirenes. We testen deze sirenes om er zeker van te zijn dat ze functioneren als we er in het kader van rampenbestrijding gebruik van willen maken. De eerstvolgende test van de sirene is op maandag 3 juli 2017.


Wat is jouw beeld van Lansingerland?

Wat is jouw beeld van Lansingerland?

Eind mei is de creatieve wedstrijd ‘Lansingerland door jouw ogen’ gestart. Met deze wedstrijd dagen wij inwoners uit om op een creatieve manier Lansingerland uit te beelden. Gaat u ook deze creatieve uitdaging aan?


Enquête fietsveiligheid Lansingerland

Enquête fietsveiligheid Lansingerland

Als fietser, maar ook als automobilist of wandelaar, komt u misschien situaties tegen die u ons wilt melden. Door het invullen van een online enquête kunt u aangeven hoe u de verkeersveiligheid in Lansingerland ervaart. U kunt de enquête nog tot en met zondag 2 juli invullen.


Blauwalg in Bleiswijkse Zoom

Blauwalg in Bleiswijkse Zoom

Omgevingsdienst Midden-Holland waarschuwt voor blauwalg in de Bleiswijkse Zoom. Blauwalg kan huidirritatie en maag-/darmklachten veroorzaken. Zwem alleen in natuurwater wat schoon en veilig is. Op www.zwemwater.nl kunt u per locatie zien of u veilig kunt zwemmen of dat er een negatief zwemadvies is afgegeven. 


facebook twitter youtube linkedin instagram
Bent u al lid van Lansingerland Peilt?
Lansingerland Peilt (voorheen Burgerpanel) is een digitaal panel waarvan inwoners van de gemeente Lansingerland van 16 jaar en ouder lid kunnen worden. Dit panel wordt ingezet om meningen en ervaringen van inwoners te peilen. Doet u in 2021 ook mee? Aanmelden kan via de website Lansingerland Peilt.
Skip to content