Header image
Week 26, 26 juni 2018

Lansingerland decor voor de Ladies Ride

Lansingerland decor voor de Ladies Ride

Op zondag 9 september 2018 stappen zo’n 4.000 vrouwen op de fiets tijdens de Ladies Ride. De Ladies Ride is een fietstocht voor dames en staat garant voor een leuke dag uit met familie, vriendinnen, sportmaatjes of collega’s. U fietst toch ook mee? Kijk voor meer informatie op www.lansingerland.nl/ladiesride.


Publieksbalie donderdag voor het laatst extra open

Publieksbalie donderdag voor het laatst extra open

Donderdag 28 juni zijn onze publieksbalies voor het laatst tot 20.00 uur open. Vanaf juli komt de extra avondopenstelling te vervallen en zijn wij op donderdag tot 17.00 uur open. Kijk op onze website voor de actuele openingstijden.


Inloopavond plan centrum Berkel

Inloopavond plan centrum Berkel

Op woensdag 4 juli 2018 organiseren wij een inloopavond over het ontwerpbestemmingsplan ‘Uitbreiding centrum Berkel en Rodenrijs’. U bent van harte welkom tussen 17.00 en 19.30 uur in het gemeentehuis!


Start verkoop Vlinderhof

Start verkoop Vlinderhof

Woensdag 27 juni start de verkoop van Vlinderhof in de wijk Meerpolder in Berkel en Rodenrijs. Voor meer informatie over het project bent u tussen 17.00 en 19.00 uur van harte welkom in het gemeentehuis van Lansingerland.


Veel belangstelling Noordeindseweg

Veel belangstelling Noordeindseweg

Op 21 juni vond er een tweede inloopavond Herinrichting Noordeindseweg (tussen Herenstraat en Planetenweg) plaats in het gemeentehuis. Tijdens deze avond werd het definitief ontwerp gepresenteerd voor de herinrichting van de weg en een alternatief voor de (her)openstelling van de Noordeindseweg in noordelijke richting.


Blauwalg in Bleiswijkse Zoom

Blauwalg in Bleiswijkse Zoom

Omgevingsdienst Midden-Holland waarschuwt voor blauwalg in de Bleiswijkse Zoom. Blauwalg kan huidirritatie en maag-/darmklachten veroorzaken. Zwem alleen in natuurwater wat schoon en veilig is.


Poller Herenstraat defect

Poller Herenstraat defect

Woensdag 20 juni is de poller in de Herenstraat in Berkel en Rodenrijs door een aanrijding onherstelbaar beschadigd. De verzonken paal in het wegdek is tijdelijk omhoog gezet. 


Gouden Griffel krijgt les  grondwerk

Gouden Griffel krijgt les grondwerk

Maandag 25 juni kregen circa 45 kinderen van IKC Gouden Griffel een lesdag aangeboden door aannemer Dijkshoorn Infra BV. Het thema was: ‘Wat ligt er allemaal in de grond?’. 


Expositie Desiree Verkerk

Expositie Desiree Verkerk

Vanaf 21 juni exposeert Desiree Verkerk in het gemeentehuis met haar zeer realistische kunstwerken. Desiree haalt haar inspiratie uit het dagelijks leven. Daarom zijn haar onderwerpen ook zo divers en persoonlijk. 


Breng uw buren bij elkaar!

Breng uw buren bij elkaar!

Zaterdag 22 september is het weer Burendag! Buurten worden leuker, socialer en veiliger als buren elkaar ontmoeten en zich samen inzetten voor hun buurt. Meld uw activiteit aan, breng uw buren bij elkaar en ontvang een Burendag-pakket!


Onderhoud Kaagbaan Schiphol

Onderhoud Kaagbaan Schiphol

Van maandag 25 juni tot en met zondag 1 juli is de Kaagbaan van Schiphol wegens regulier onderhoud buiten gebruik. Hierdoor wordt het vliegverkeer anders dan gebruikelijk afgehandeld. Bij bepaalde windrichtingen kan dit gevolgen hebben voor het vliegverkeer van en naar Rotterdam The Hague Airport. 


facebook twitter youtube linkedin instagram
Bent u al lid van Lansingerland Peilt?
Lansingerland Peilt (voorheen Burgerpanel) is een digitaal panel waarvan inwoners van de gemeente Lansingerland van 16 jaar en ouder lid kunnen worden. Dit panel wordt ingezet om meningen en ervaringen van inwoners te peilen. Doet u in 2021 ook mee? Aanmelden kan via de website Lansingerland Peilt.
Skip to content