Header image
Week 26, 25 juni

Versoepeling corona-richtlijnen per 1 juli

Versoepeling corona-richtlijnen per 1 juli

Op woensdag 24 juni vertelden premier Mark Rutte en minister De Jonge op televisie over corona en de nieuwe regels. Het gaat om regels voor binnen en buiten per 1 juli 2020.


Blauwalg in Lansingerland

Blauwalg in Lansingerland

In de waterspeeltuin aan de Gruttostraat in Bleiswijk is blauwalg geconstateerd. Er zijn waarschuwingsborden geplaatst. We laten op meerdere speellocaties met water metingen uitvoeren.


Klachten? Blijf thuis en laat je testen

Klachten? Blijf thuis en laat je testen

Iedereen met klachten als neusverkoudheid, hoesten en/of verhoging kan zich laten testen op het coronavirus. Belt u voor een afspraak met het landelijke afsprakennummer 0800 – 1202 of met de GGD Rotterdam-Rijnmond telefoon (010) 443 81 00. Houd bij het maken van de afspraak uw BSN (burgerservicenummer) bij de hand.


Corona in eenvoudige taal

Corona in eenvoudige taal

Belangrijke informatie moet voor iedereen – ook voor mensen met een beperking – makkelijk toegankelijk en duidelijk zijn.
Daarom is er steffie.nl. Steffie legt op een heel toegankelijke manier het coronavirus uit.


facebook twitter youtube linkedin instagram
Bent u al lid van Lansingerland Peilt?
Lansingerland Peilt (voorheen Burgerpanel) is een digitaal panel waarvan inwoners van de gemeente Lansingerland van 16 jaar en ouder lid kunnen worden. Dit panel wordt ingezet om meningen en ervaringen van inwoners te peilen. Doet u ook mee? Aanmelden kan via de website Lansingerland Peilt.
Skip to content