Header image Header image
Week 24, 16 juni

Goed voorbereid op vakantie

Goed voorbereid op vakantie

Gaat u binnenkort op reis? Laat u niet verrassen en check op tijd de coronaregels in uw vakantieland en in de landen waar u doorheen reist. De regels verschillen per land. Check dus voor uw vertrek of u goed voorbereid bent. Wilt u nog een prik tegen corona? Dat kan op deze locaties in Rotterdam-Rijnmond.


Vernieuwde stationsomgeving station Rodenrijs

Vernieuwde stationsomgeving station Rodenrijs

Gisteren vond de feestelijke afronding van de herinrichting van de stationsomgeving station Rodenrijs plaats. Wethouder Simon Fortuyn heeft als afronding van de herinrichting een ‘inspectierondje’ gemaakt op een elektrische scooter. Wilt u weten wat er de afgelopen periode zoal is gerealiseerd? Op onze website lichten we dit toe.


Veiligheidsmiddag in Bleiswijk

Veiligheidsmiddag in Bleiswijk

De politie, brandweer, gemeente en BTL staan morgen (17 juni) met een informatiekraam in het centrum van Bleiswijk om met inwoners in gesprek te gaan over verschillende veiligheidsthema’s (o.a. brandmelders, inbraak). U vindt de kraam van 15.00 tot 18.00u op het Kranenburgplein.


Helpt u mee bij de cleanup in Bergschenhoek?

Helpt u mee bij de cleanup in Bergschenhoek?

Gedurende het hele jaar worden er door Stichting CleanupAll cleanups georganiseerd in Lansingerland. Op zaterdag 2 juli & 6 augustus is het de beurt aan Bergschenhoek! Helpt u ook mee? U kunt starten vanaf uw eigen huis of vanaf de start- en eindlocatie van CleanupAll. Samen met uw hulp maken we het verschil!


Dag van de Bouw in het Lage Bergse Bos

Dag van de Bouw in het Lage Bergse Bos

Tijdens de landelijke Dag van de Bouw op zaterdag 18 juni is de bouwplaats van de A16 Rotterdam in het Lage Bergse Bos voor één dag geopend voor publiek. U bent van harte welkom! Neem een kijkje bij de Rottemerentunnel in aanbouw en bezoek de Expo A16 Rotterdam. Laat u voorlichten over de kwaliteitsimpuls en verken met een boswachter de groene omgeving.


Hoe krijg ik de gratis PMD-zakken?

Hoe krijg ik de gratis PMD-zakken?

Gemeente Lansingerland vindt afval scheiden erg belangrijk. We helpen onze inwoners graag om PMD scheiden makkelijker te maken. Daarom kunt u gratis PMD-zakken bestellen via Renewi. Wist u dat er 3 locaties zijn toegevoegd in de gemeente waar u gratis PMD-zakken kunt afhalen? In totaal kunt u nu bij 15 locaties terecht!


facebook twitter youtube linkedin instagram
Bent u al lid van Lansingerland Peilt?
Lansingerland Peilt is een digitaal panel waarvan inwoners van de gemeente Lansingerland van 16 jaar en ouder lid kunnen worden. Dit panel wordt ingezet om meningen en ervaringen van inwoners te peilen. Doet u ook mee? Aanmelden kan via de website Lansingerland Peilt.
Skip to content