Header image
Week 24, 12 juni 2018

Kent u iemand die zich al jaren inzet voor de samenleving?

Kent u iemand die zich al jaren inzet voor de samenleving?

Iemand kan een lintje verdienen als sprake is van bijzondere verdiensten voor de samenleving. Dat kan vrijwilligerswerk zijn, maar ook een bijzondere invulling van een betaalde hoofdfunctie of een combinatie van beide.


Nieuwe coalitie presenteert akkoord

Nieuwe coalitie presenteert akkoord

De nieuwe coalitie van Lansingerland van Leefbaar3B, VVD, CDA en ChristenUnie presenteerde maandagmorgen 11 juni bij Outdoor Valley in Bergschenhoek het coalitieakkoord Groeien, Versterken & Koesteren.


Eikenprocessierups gesignaleerd

Eikenprocessierups gesignaleerd

De eikenprocessierups is weer gesignaleerd in Lansingerland. Deze rupsen kunnen met hun brandharen lichamelijke klachten bij mens en dier veroorzaken. Daarom vragen wij u tot en met september voorzichtig te zijn in de buurt van eikenbomen.


Stem nu op uw favoriete talent!

Stem nu op uw favoriete talent!

De afgelopen weken konden verenigingen en inwoners van Lansingerland jongeren tot en met 17 jaar die wonen in Lansingerland aanmelden als talent. De talenten met de meeste stemmen winnen de titel Sporttalent of Cultuurtalent van het Jaar! Voor de publieksprijs bepaalt u wie van de jongeren wint. Let op: u kunt maximaal 1 stem uitbrengen.


Installatie nieuw college B&W

Installatie nieuw college B&W

Vrijdag 15 juni om 20.00 uur wordt het nieuwe college van Lansingerland geïnstalleerd tijdens een extra raadsvergadering. U bent van harte welkom de feestelijke bijeenkomst in de raadzaal van het gemeentehuis bij te wonen.


Bijeenkomst buurtpark Gouden Griffelplantsoen

Bijeenkomst buurtpark Gouden Griffelplantsoen

Komt u woensdagmiddag 13 juni ook naar het buurtpark Gouden Griffelplantsoen in Berkel en Rodenrijs? Tijdens deze bijeenkomst bespreken wij uw ingestuurde reacties, vragen en suggesties voor de herinrichting van het buurtpark. U bent vanaf 17.00 uur van harte welkom!


Steun de Pioniers van Petrus!

Steun de Pioniers van Petrus!

De eerste bewoners van een nieuwe woonvorm voor ouderen in Huize Sint Petrus hebben hun intrek genomen in hun eigen studio. De Pioniers van Petrus zijn op zoek naar mensen die hun talenten met hen willen delen. Heeft u het koffiemoment zaterdag 9 juni gemist en wilt u uw talent met de bewoners delen? Neemt u dan contact op met Welzijn Lansingerland.


Inloopavond herinrichting Noordeindseweg

Inloopavond herinrichting Noordeindseweg

Op donderdag 21 juni vanaf 19.00 uur vindt er een tweede inloopavond plaats in het gemeentehuis over de herinrichting Noordeindseweg. Dan wordt het definitief ontwerp gepresenteerd. Wilt u hierbij aanwezig zijn? Vult u dan het aanmeldformulier in!


Megakavel Oudeland verkocht

Megakavel Oudeland verkocht

Op woensdag 6 juni hebben wethouder Albert Abee en Ralph Caspanni van Heylen Warehouses, tijdens de Provada vakbeurs, hun handtekeningen gezet onder de verkoopovereenkomst voor een bedrijfskavel van bijna 7 hectare groot in Lansingerland.


Bijeenkomst Groene Kaart vervalt

Bijeenkomst Groene Kaart vervalt

Woensdag 13 juni stond er een bijeenkomst gepland waarbij u kon meedenken over de bescherming van bomen in Lansingerland. Wegens onvoldoende aanmeldingen gaat de bijeenkomst niet door. Deelnemers die zich hadden aangemeld zijn geïnformeerd.


Rioolwerkzaamheden

Rioolwerkzaamheden

Vanaf 25 juni start Van der Valk + de Groot BV met de inspectie en/of reiniging van het riool op meerdere locaties in Lansingerland. Zij beginnen aan de Chrysantenweg en Hoefweg in Bleiswijk.


facebook twitter youtube linkedin instagram
Bent u al lid van Lansingerland Peilt?
Lansingerland Peilt (voorheen Burgerpanel) is een digitaal panel waarvan inwoners van de gemeente Lansingerland van 16 jaar en ouder lid kunnen worden. Dit panel wordt ingezet om meningen en ervaringen van inwoners te peilen. Doet u in 2021 ook mee? Aanmelden kan via de website Lansingerland Peilt.
Skip to content