Header image
Week 24, 11 juni 2019

Koninklijke onderscheiding aanvragen

Koninklijke onderscheiding aanvragen

Gunt u iemand een koninklijke onderscheiding en wilt u die persoon in het zonnetje zetten? Vraag dan een koninklijke onderscheiding aan!


Stem nu op uw favoriete talent!

Stem nu op uw favoriete talent!

Onze gemeente loopt over van jong talent in de sport én de kunst en cultuur. Op maandag 8 juli 2019 organiseren we de vierde editie van het Talentenbal. Wie is uw favoriete talent? Stemmen kan tot en met maandag 24 juni 12.00 uur.


Open Tuinen weekend

Open Tuinen weekend

Wilt u inspiratie opdoen voor uw eigen tuin? Of bent u gewoon nieuwsgierig naar de tuin van iemand anders? Tijdens het Open Tuinen weekend zaterdag 15 en zondag 16 juni stellen inwoners van Lansingerland en Pijnacker hun tuin open. Kom gezellig langs!


Huiskamerrestaurants tegen eenzaamheid

Huiskamerrestaurants tegen eenzaamheid

Welzijn Lansingerland, ShareDnD en de gemeente hebben de handen ineen geslagen om als eerste gemeente van Nederland een mooie samenwerking aan te gaan. Het doel is om kookliefhebbers en gasten op een laagdrempelige manier met elkaar te verbinden en zo eenzaamheid tegen te gaan.


Jaarstukken 2018

Jaarstukken 2018

De raad ontvangt jaarlijks ter bespreking en vaststelling de jaarstukken van het college van B&W. Het college legt hiermee aan de raad over elk begrotingsjaar verantwoording af over het gevoerde bestuur.


Expositie Sylvia Buis

Expositie Sylvia Buis

Wolken, zee en landschappen, dat zijn de belangrijkste thema’s van de schilderijen die Sylvia Buis tijdens haar expositie in de hal van het gemeentehuis laat zien. Daarnaast zijn er ook een paar portretten en abstracte schilderijen als afwisseling. U kunt de expositie tot 1 juli bekijken.


Verkeerslicht op groen

Verkeerslicht op groen

De provincie Zuid-Holland gaat verkeerslichten op logistieke routes slim instellen voor vrachtwagens die in konvooi rijden. Dit ‘Connected Transport’ is een eerste stap om de bereikbaarheid van steden en bedrijven voor de logistieke sector te verbeteren en de uitstoot van CO2 te verminderen.


facebook twitter youtube linkedin instagram
Bent u al lid van Lansingerland Peilt?
Lansingerland Peilt (voorheen Burgerpanel) is een digitaal panel waarvan inwoners van de gemeente Lansingerland van 16 jaar en ouder lid kunnen worden. Dit panel wordt ingezet om meningen en ervaringen van inwoners te peilen. Doet u in 2021 ook mee? Aanmelden kan via de website Lansingerland Peilt.
Skip to content