Header image
Week 23, 7 juni 2016

Nieuw fietspad Wilderszijde veilige route voor scholieren

Nieuw fietspad Wilderszijde veilige route voor scholieren

In mei is het nieuwe fietspad tussen het tunneltje Boterdorpseweg en de scholen aan De Zijde opgeleverd. Een lang gekoesterde wens van de scholen en de gemeente voor een veilige schoolroute naar Melanchthon Bergschenhoek, het Wolfert Lyceum en sporthal De Zijde is daarmee uitgekomen.


Meld uw vrijwilligersorganisatie aan voor de vrijwilligersmarkt

Meld uw vrijwilligersorganisatie aan voor de vrijwilligersmarkt

Het VIP Lansingerland en de gemeente Lansingerland nodigen alle vrijwilligersorganisaties uit om zich te presenteren tijdens de vrijwilligersmarkt op 23 september in het gemeentehuis. Het doel van de vrijwilligersmarkt is dat inwoners kennismaken met de vrijwilligersorganisaties in Lansingerland. Ook kunnen zij zich direct opgeven voor vrijwilligerswerk.


Uw woning door de ogen van een inbreker!

Voormalig inbreker Evert Jansen gaf nuttige tips op twee inbraakpreventie avonden. Deze avonden vonden plaats op maandag 30 mei en maandag 6 juni. Met de vakantieperiode in het zicht, geven wij zijn tips graag mee!


Veteranendag Lansingerland 2016

Veteranendag Lansingerland 2016

Afgelopen zaterdag waren veteranen uit Lansingerland te gast in het gemeentehuis ter gelegenheid van Veteranendag 2016. In de hal kon men een tentoonstelling VN-missies bekijken en een bericht achterlaten op de Wall of Honour. Er was een uitgebreid programma voor de veteranen samengesteld. Hoogtepunt was het uitreiken van vier draaginsignes aan vier Lansingerlandse veteranen.


Feest in Parkzoom

Feest in Parkzoom

Vrijdag 3 juni was het feest op de bouwplaats van de laatste 13 dijkwoningen in Parkzoom 1. Toekomstige bewoners Inge Frij en Ralph Lobbe en hun 2 kinderen sloegen samen met wethouder Albert Abee de eerste paal van deze woningen. De kopers van enkele eerdere deelprojecten in zowel Parkzoom 1 als 2 vierden het feestje mee! Na een toost op een mooie toekomst konden de toekomstige buren nader kennis met elkaar maken tijdens de aansluitende borrel en barbecue.


Marktkooplieden gezocht voor weekmarkt in Berkel

Marktkooplieden gezocht voor weekmarkt in Berkel

Elke woensdag van 8.00 tot 17.00 uur wordt er in het centrum van Berkel en Rodenrijs een weekmarkt gehouden. Wij zoeken op dit moment marktkooplieden in de volgende branche(s):

  • Slagerij en Vleeswaren

Wanneer u bovengenoemde artikelen verkoopt en belangstelling heeft voor een plek op onze weekmarkt, vragen wij u om uw interesse aan ons kenbaar te maken. 


Werkzaamheden Rottekade in Bergschenhoek

Werkzaamheden Rottekade in Bergschenhoek

Van maandag 6 juni tot en met dinsdag 21 juni worden asfalteringswerkzaamheden uitgevoerd aan de Rottekade. De werkzaamheden vinden plaats tussen 07.00 en 17.00 uur. De werkzaamheden kunnen overlast veroorzaken.

Voor vragen over de uitvoering kunt u terecht bij KWS. U bereikt hen via telefoonnummer (010) 208 33 00 of per mail via Rotterdam@kws.nl onder vermelding van 'Rottekade'.


Werkzaamheden in Berkel en Rodenrijs

Werkzaamheden in Berkel en Rodenrijs

Deze week en volgende week zijn er diverse werkzaamheden in Berkel en Rodenrijs. Het fietspad Hofpleinpad en het fietspad Laan van Koot en een deel van de Industrieweg zijn afgesloten. Kijk voor meer informatie over de afsluitingen op de website bij de werkzaamheden.


facebook twitter youtube linkedin instagram
Bent u al lid van Lansingerland Peilt?
Lansingerland Peilt (voorheen Burgerpanel) is een digitaal panel waarvan inwoners van de gemeente Lansingerland van 16 jaar en ouder lid kunnen worden. Dit panel wordt ingezet om meningen en ervaringen van inwoners te peilen. Doet u in 2021 ook mee? Aanmelden kan via de website Lansingerland Peilt.
Skip to content