Header image
Week 23, 6 juni 2017

Oproep: help mee als vrijwilliger bij Ride for the Roses

Oproep: help mee als vrijwilliger bij Ride for the Roses

Vrijwilliger zijn betekent een geweldige gelegenheid om een kijkje achter de schermen te nemen van één van de grootste eendaagse fondsenwervende sportevenementen in Nederland! Helpt u mee om de Ride for the Roses op zondag 3 september 2017 tot een geweldig evenement te maken? Kijk snel of er een klus bij staat die u wilt uitvoeren en meld u aan! Uw hulp is hard nodig.


Bedrijfskavel verkocht op Oudeland

Bedrijfskavel verkocht op Oudeland

Op woensdag 31 mei 2017 hebben wethouder Albert Abee van Lansingerland en Frank Punte van Sligro tijdens de Provada hun handtekeningen gezet onder de koopovereenkomst voor een bedrijfskavel van 8.500 m2 op bedrijventerrein Oudeland in Berkel en Rodenrijs. Sligro biedt in Lansingerland werk aan 260 mensen. Met deze uitbreiding komen daar naar verwachting nog een flink aantal arbeidsplaatsen bij, waarmee Sligro uitgroeit tot een van de grootste logistieke werkgevers van de gemeente.


Bent u trots op uw buurtgroen? Laat het ons weten!

Bent u trots op uw buurtgroen? Laat het ons weten!

Heeft u een mooie groene plek in uw straat? Bijvoorbeeld langs een gevel van een woning of rondom een boom. En bent u trots op uw buurtgroen? Stuur ons dan uw foto! De mooiste foto’s komen in de krant te staan.


Fietsroute langs waterpunten

Fietsroute langs waterpunten

Wist u dat Lansingerland een eigen beleef-fietsroute heeft? En wel langs allerlei interessante waterpunten in de gemeente? Bijvoorbeeld langs een gemaal, een watertappunt en de waterspeeltuin Tuin van Floddertje. De app BeleefRoutes wijst je de weg. U krijgt een signaal als er op uw smartphone of tablet wat te kijken of te lezen valt over waar u bent.


Expositie Color4You

Expositie Color4You

In het gemeentehuis exposeren Jenneke Ammerlaan, Ineke Baars, Anouk Fleuren en Elly van der Top. De vier vriendinnen delen dezelfde passie: schilderen. De schilderijen vallen op door veelvuldig kleurgebruik en zijn gemaakt in acryl- en olieverf op doek. Deze mooie en gevarieerde expositie is tot en met 4 juli te bezoeken tijdens de openingsuren van het gemeentehuis in Bergschenhoek. 


facebook twitter youtube linkedin instagram
Bent u al lid van Lansingerland Peilt?
Lansingerland Peilt (voorheen Burgerpanel) is een digitaal panel waarvan inwoners van de gemeente Lansingerland van 16 jaar en ouder lid kunnen worden. Dit panel wordt ingezet om meningen en ervaringen van inwoners te peilen. Doet u in 2021 ook mee? Aanmelden kan via de website Lansingerland Peilt.
Skip to content