Header image
Week 23, 4 juni 2019

Wij zijn gesloten…

Wij zijn gesloten…

Via onze website kunt u 7 dagen per week, 24 uur per dag onze producten en diensten digitaal aanvragen. Onze actuele openingstijden vindt u op de contactpagina


Wij breiden onze openingstijden uit!

Wij breiden onze openingstijden uit!

Omdat de inloopmomenten en avondopenstelling goed worden bezocht, zijn wij vanaf 6 juni ook op donderdagavond tot 20.00 uur open in Bergschenhoek. Zo heeft u iets vaker de gelegenheid om uw zaken bij ons te regelen.


Geen afvalinzameling 2e pinksterdag

Geen afvalinzameling 2e pinksterdag

Maandag 10 juni haalt Renewi geen afval op. Wordt uw afval normaal op maandag opgehaald? Dan verschuift dit naar de zaterdag ervoor, namelijk zaterdag 8 juni. Kijk op Mijnafvalwijzer of de Afvalwijzer App voor uw gewijzigde inzameldag.


Groot onderhoud N470

Groot onderhoud N470

De provinciale weg die de A4 bij Delft via de A13 verbindt met Zoetermeer krijgt in opdracht van de Provincie Zuid-Holland een nieuwe laag asfalt en een aantal aanpassingen ter verbetering van de doorstroming en de verkeersveiligheid. Het groot onderhoud aan de N470 gaat op maandag 10 juni verder. Op de website van de provincie ziet u een overzicht van de werkzaamheden.


Werkzaamheden N209

Werkzaamheden N209

Op de N209 tussen de dubbele (as)strepen op Hoekeindseweg en Leeuwenakkerweg in Lansingerland worden kleine, kunststof drempels geplaatst. Dit gebeurt in de avond en nacht van vrijdag 7 op zaterdag 8 juni 2019 tussen 20.00 uur en 07.00 uur. De hoofdrijbaan is tijdens de werkzaamheden volledig afgesloten. De parallelweg blijft open.


VIP café: Krachtig besturen

VIP café: Krachtig besturen

Het VIP café is een nieuw initiatief van het Vrijwilligers Informatie Punt – VIP Lansingerland. Dit is de plek waar vrijwilligers, die zich bezighouden met het besturen van een vereniging, initiatief, stichting, of maatschappelijke organisatie, elkaar informeel kunnen ontmoeten. Wethouder Ankie van tatenhove opent de avond. Bent u er ook bij donderdagavond 13 juni?


Volg Roparun op RTV Lansingerland

Volg Roparun op RTV Lansingerland

Van zaterdag 8 juni tot en met maandag 10 juni staat RTV Lansingerland in het teken van de Roparun. Zij volgen de teams uit onze regio dag en nacht op de voet doormiddel van radio-, tv- en onlineverslag vanaf de route én vanuit de studio in Lansingerland.


Onderhoudswerkzaamheden website

Onderhoudswerkzaamheden website

Donderdagavond 6 juni is onze website vanwege onderhoudswerkzaamheden tijdelijk niet bereikbaar. Onze excuses voor het ongemak.


facebook twitter youtube linkedin instagram
Bent u al lid van Lansingerland Peilt?
Lansingerland Peilt (voorheen Burgerpanel) is een digitaal panel waarvan inwoners van de gemeente Lansingerland van 16 jaar en ouder lid kunnen worden. Dit panel wordt ingezet om meningen en ervaringen van inwoners te peilen. Doet u in 2021 ook mee? Aanmelden kan via de website Lansingerland Peilt.
Skip to content