Header image
Week 22, 30 mei 2017

Dat verdient een lintje!

Dat verdient een lintje!

Kent u iemand die een onderscheiding verdient? Overal in Nederland zetten mensen zich in voor de samenleving. Meestal doen ze dat onopvallend en op de achtergrond. Maar deze personen zouden best eens in het zonnetje mogen worden gezet. De meest waardevolle waardering voor hem of haar is het toekennen van een Koninklijke Onderscheiding.


Verlenging openstelling donderdag!

Verlenging openstelling donderdag!

De extra openstelling op donderdagavond is verlengd tot en met 27 juli. U kunt dan, met en zonder afspraak, bij de publieksbalies terecht om uw zaken met de gemeente te regelen.


Publieksbijeenkomst HOM 21 juni

Publieksbijeenkomst HOM 21 juni

Provinciale Staten krijgen veel reacties over het initiatief van de gemeente Zoetermeer voor het ontwikkelen van een Holland Outlet Mall (HOM). Graag nodigt het Provincieparlement u uit voor de publieksbijeenkomst Holland Outlet Mall op woensdag 21 juni in Den Haag.


Gesloten met Pinksteren

Gesloten met Pinksteren

Het gemeentehuis en het servicepunt Bleiswijk zijn gesloten op:

  • maandag 5 juni: tweede pinksterdag

Vraagt u op vrijdag voor Pinksteren met spoed een reisdocument of rijbewijs aan? Dan kunnen wij dat document pas de eerstvolgende werkdag leveren.

 


Afvalinzameling tijdens Pinksteren

Afvalinzameling tijdens Pinksteren

Maandag 5 juni 2017 is het tweede pinksterdag. Op deze dag zamelt Van Gansewinkel geen afval in. Kijk wat dit voor u betekent op uw (digitale) afvalkalender op www.mijnafvalwijzer.nl


Vrijwilligersmarkt 2017

Vrijwilligersmarkt 2017

Op vrijdag 22 september organiseert het Vrijwilligers Informatiepunt – VIP Lansingerland de jaarlijkse vrijwilligersmarkt. Maatschappelijke organisaties in Lansingerland zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen. Wilt u deelnemen aan de markt? Geef uw aanmelding voor 7 september door via info@viplansingerland.nl


Bijna 2.000 zonnepanelen extra in Lansingerland

Bijna 2.000 zonnepanelen extra in Lansingerland

Dit voorjaar vond de zesde groepsaankoop zonnepanelen in de provincie Zuid-Holland plaats. En deze is succesvol afgesloten! In Lansingerland kozen maar liefst 164 inwoners voor zonnepanelen via de groepsaankoop.


Gratis fietsrem-controle

Gratis fietsrem-controle

Biesieklette zorgt er voor dat uw fiets veilig staat en dat u veilig op weg kunt. Op dinsdag 6 juni tussen 15.00 – 18.00 uur kunt u de remmen van uw fiets gratis laten checken door een van onze vakkundige medewerkers bij de Randstadrailhalte Berkel-Westpolder.


Bouw Gouden Podium gaat verder

Bouw Gouden Podium gaat verder

De 69 woningen van de eerste fase van het Gouden Podium in de wijk Westpolder/Bolwerk in Berkel en Rodenrijs zijn in aanbouw of al opgeleverd. Ook de tweede fase staat inmiddels in de startblokken.


Hoe veilig is uw huis?

Hoe veilig is uw huis?

Wat weet u over babbeltrucs? En kent u de preventietips om een inbraak, overval of brand in uw huis zoveel mogelijk te voorkomen? Volg de digitale training Veilig Wonen en u leert op een leuke en interactieve manier om de veiligheid in uw huis te vergroten.


facebook twitter youtube linkedin instagram
Bent u al lid van Lansingerland Peilt?
Lansingerland Peilt (voorheen Burgerpanel) is een digitaal panel waarvan inwoners van de gemeente Lansingerland van 16 jaar en ouder lid kunnen worden. Dit panel wordt ingezet om meningen en ervaringen van inwoners te peilen. Doet u in 2021 ook mee? Aanmelden kan via de website Lansingerland Peilt.
Skip to content