Header image Header image
Week 21, 27 mei

Levendig Lansingerland: Subsidie voor Sport & Cultuur

Levendig Lansingerland: Subsidie voor Sport & Cultuur

Loopt u rond met een goed idee voor een nieuwe activiteit waarmee u inwoners van Lansingerland in beweging krijgt, op sportief of cultureel vlak? En kunt u daarbij een financieel steuntje in de rug goed gebruiken? Misschien kan de subsidieregeling ‘Levendig Lansingerland’ u op weg helpen.


Werkzaamheden Berkels Dijkje zijn van start

Werkzaamheden Berkels Dijkje zijn van start

Dinsdag 25 mei hebben wethouder Simon Fortuyn en de heer Damsteegt (directeur aannemersbedrijf Damsteegt) samen symbolisch de beitel gezet in de oude verkeersbrug van het Berkels Dijkje. Dit was het startmoment van de werkzaamheden. Lees meer over dit project en de planning op onze website.


Ontdek je vrijwilligerskracht

Ontdek je vrijwilligerskracht

Vrijwilligerswerk doen is leuk én het draagt bij aan een mooie leefomgeving. Hoe leuk zou het zijn om een keertje te mogen kijken bij vrijwilligersorganisaties in de buurt? Van 7 tot 13 juni kan dat: van de bibliotheek tot de kledingbank of kringloopwinkel en van zorg tot media en taal. Binnenlopen verplicht tot niets, maar is wel gezellig en informatief.


Aan de slag met de Groenacademie

Aan de slag met de Groenacademie

Op zoek naar werk, maar vind je weinig vacatures in jouw beroep? Wat als je meteen kunt beginnen met werken én leren dankzij de Groenacademie? Ben je een aanpakker, een ochtendmens en ben je graag buiten? Maak dan nu de overstap naar een nieuwe baan in het groen.


Maak van uw mondkapje, geen zwerfkapje

Maak van uw mondkapje, geen zwerfkapje

Sinds de uitbraak van het coronavirus zien we veelgebruikte mondkapjes op straat liggen. Zoals bij de bushokjes, in de struiken en op de stoep. Help mee om Lansingerland schoon te houden en gooi een gebruikt mondkapje altijd weg in de afvalbak of draag een herbruikbaar mondkapje.

facebook twitter youtube linkedin instagram
Bent u al lid van Lansingerland Peilt?
Lansingerland Peilt (voorheen Burgerpanel) is een digitaal panel waarvan inwoners van de gemeente Lansingerland van 16 jaar en ouder lid kunnen worden. Dit panel wordt ingezet om meningen en ervaringen van inwoners te peilen. Doet u in 2021 ook mee? Aanmelden kan via de website Lansingerland Peilt.
Skip to content