Header image
Week 21, 21 mei 2019

Station Lansingerland-Zoetermeer officieel geopend!

Station Lansingerland-Zoetermeer officieel geopend!

Vrijdagmiddag 17 mei opende staatssecretaris Stientje Van Veldhoven (ministerie van Infrastructuur en Waterstaat) station Lansingerland-Zoetermeer op feestelijke wijze. Zij deed dit samen met burgemeesters Pieter van de Stadt (Lansingerland) en Charlie Aptroot (Zoetermeer).


Wie verdient er een lintje?

Wie verdient er een lintje?

Kent u iemand die zich al jaren inzet voor de samenleving en daarmee een voorbeeld is voor onze maatschappij? Wist u dat zo iemand in aanmerking kan komen voor een lintje?


Gesloten met Hemelvaart

Gesloten met Hemelvaart

Donderdag 30 mei (Hemelvaartsdag) en vrijdag 31 mei (dag na Hemelvaart) zijn het gemeentehuis in Bergschenhoek en het servicepunt in Bleiswijk gesloten.


Op wie stemt u?

Op wie stemt u?

Donderdag 23 mei is de verkiezing van het Europees Parlement. U kunt tussen 07.30 uur en 21.00 uur uw stem uitbrengen. Weet u nog niet op wie u wilt stemmen? Maak dan gebruik van de StemWijzer. Kijk voor meer informatie op onze pagina Verkiezingen.


Fietsenstalling Berkel-Westpolder

Fietsenstalling Berkel-Westpolder

Bij de fietsenstalling van station Berkel-Westpolder is de komende weken op maandag en woensdag mogelijk geen stallingsbeheerder aanwezig. Beheerder Biesieklette biedt excuses aan voor het ongemak. 


Camera’s in Annie M.G. Schmidtpark

Camera’s in Annie M.G. Schmidtpark

Burgemeester Pieter van de Stadt heeft besloten tijdelijk cameratoezicht toe te passen in het Annie M.G. Schmidtpark. Twee incidenten in het park in korte tijd zijn voor de burgemeester aanleiding voor extra toezicht.


Vlinderidylle De Groenzoom geopend

Vlinderidylle De Groenzoom geopend

Een jaar na het inzaaien van de Vlinderidylle in De Groenzoom, is de idylle woensdag 15 mei feestelijk geopend. Simon Fortuyn, wethouder Lansingerland, en Peter Hennevanger, wethouder Pijnacker-Nootdorp, onthulden een informatiebord over de aanwezige vlinders in het natuurgebied.


Open Dag Outdoor Valley

Open Dag Outdoor Valley

Outdoor Valley bestaat 25 jaar en dat wordt gevierd! Op zaterdag 25 en zondag 26 mei is het openingsweekend. Zaterdag is de Open Dag en kunt u deelnemen aan activiteiten zoals boogschieten, kanovaren, survivallen, tokkelen en nog veel meer. Ook opent dan de nieuwe Berghut haar deuren. Zondag staat in het teken van de Outdoor Valley Obstacle Run. 


facebook twitter youtube linkedin instagram
Bent u al lid van Lansingerland Peilt?
Lansingerland Peilt (voorheen Burgerpanel) is een digitaal panel waarvan inwoners van de gemeente Lansingerland van 16 jaar en ouder lid kunnen worden. Dit panel wordt ingezet om meningen en ervaringen van inwoners te peilen. Doet u in 2021 ook mee? Aanmelden kan via de website Lansingerland Peilt.
Skip to content