Header image
week 20, 16 mei 2017

Speeltuinentest

Speeltuinentest


Hemelvaart en Pinksteren

Hemelvaart en Pinksteren

Het gemeentehuis en het servicepunt Bleiswijk zijn gesloten op:

  • donderdag 25 mei: Hemelvaartsdag
  • vrijdag 26 mei: dag na Hemelvaart
  • maandag 5 juni: tweede pinksterdag

Start verkoop woningen Parkzoom 3

Start verkoop woningen Parkzoom 3

Wilt u ook één van de schitterende woningen in Parkzoom 3 bemachtigen? Kom dan dinsdag 23 mei tussen 17.30 en 19.00 uur naar het gemeentehuis voor de start verkoop van de 23 MorgenWonen-woningen.


Stel uw vraag aan de wethouder

Stel uw vraag aan de wethouder

Heeft u een vraag voor een van de wethouders? Of wilt u met hen van gedachten wisselen over een bepaald onderwerp? U bent van harte welkom tijdens het spreekuur wethouders op woensdag 24 mei in de bibliotheek van uw woonplaats.


Lansingerland door jouw ogen

Lansingerland door jouw ogen

Op zondag 21 mei om 13.00 uur zet wethouder Ankie van Tatenhove tijdens de Funky Market de eerste verfstreek op een paneel ‘Lansingerland door jouw ogen’. Dit is de aftrap van een creatieve wedstrijd die de gemeente Lansingerland samen met de Kunsttoer organiseert.


Thema-avond fietsveiligheid

Thema-avond fietsveiligheid

Op dinsdagavond 30 mei organiseert de gemeenteraad een thema-avond fietsveiligheid. Welke ervaringen met onveiligheid hebben fietsers in Lansingerland? Hoe wordt de inrichting van straten en fietspaden in de gemeente ervaren? Hoe kunnen verkeerslessen bijdragen aan de veiligheid? Iedereen is welkom om te komen luisteren of mee te praten.


Stem op Sport- en Cultuurtalenten!

Stem op Sport- en Cultuurtalenten!

Onze gemeente loopt over van het talent in de sport én de kunst en cultuur. Als gemeente zijn we daar uiteraard bijzonder trots op. Daarom organiseren we op donderdag 8 juni 2017 de tweede editie van het Talentenbal! U bepaalt wie van de jongeren wint! Stemmen kan tot maandag 29 mei 12.00 uur.


Water-doe-dag in gemeentehuis

Water-doe-dag in gemeentehuis

Wat gebeurt er eigenlijk in het riool, zuiver zelf eens water, doe mee met leuke en leerzame wateractiviteiten en bekijk films over water in onze minibioscoop. Voor dit en veel meer komt u zaterdag 20 mei naar de Water-doe-dag in het gemeentehuis.


Verkeersborden Weidebloemtunnel

Verkeersborden Weidebloemtunnel

Bij de Weidebloemtunnel in Berkel en Rodenrijs zijn vier extra verkeersborden geplaatst. De tunnel is verboden voor bromfietsers, maar zij maken er toch gebruik van, zelfs met hoge snelheid. Dit levert een onveilige situatie op voor kinderen uit de buurt én de naastgelegen basisschool.


Lansingerlanders gelukkig en gezond

Lansingerlanders gelukkig en gezond

Inwoners van Lansingerland voelen zich gezonder en gelukkiger dan inwoners in omliggende gemeenten in de regio. Dit blijkt uit de gezondheidsmonitor Volwassenen van de GGD die donderdag 11 mei is gepresenteerd.


Onthulling ontwerp maïsdoolhof

Onthulling ontwerp maïsdoolhof

Op donderdag 11 mei onthulde burgemeester Pieter van de Stadt samen met enkele kinderen het ontwerp van het maisdoolhof bij Boerderij Lansingerland. De afbeeldingstaat dit jaar in het teken van 10 jaar Lansingerland en zal in de zomer vanuit de lucht te zien zijn.


Netwerkontbijt voor ondernemers

Netwerkontbijt voor ondernemers

Op 23 mei vindt het Netwerkontbijt voor ondernemers plaats. U bent van harte welkom van 07.00 tot 09.30 uur in het gemeentehuis in Bergschenhoek.


facebook twitter youtube linkedin instagram
Bent u al lid van Lansingerland Peilt?
Lansingerland Peilt (voorheen Burgerpanel) is een digitaal panel waarvan inwoners van de gemeente Lansingerland van 16 jaar en ouder lid kunnen worden. Dit panel wordt ingezet om meningen en ervaringen van inwoners te peilen. Doet u ook mee? Aanmelden kan via de website Lansingerland Peilt.
Skip to content