Header image
Week 2, 8 januari 2019

Trots op onze vrijwilligers!

Trots op onze vrijwilligers!

Maandagavond 7 januari zijn de vrijwilligersprijzen uitgereikt tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente. Leoniek Gabry won in de categorie Individueel, Theater 't Web in de categorie Cultuur en in de categorie Groep won de Vrijwillige Palliatieve Terminale Zorg van Welzijn Lansingerland.


Nieuwjaarstoespraak burgemeester

Nieuwjaarstoespraak burgemeester

Burgemeester Pieter van de Stadt heeft tijdens de nieuwjaarsreceptie maandag 7 januari een toespraak gehouden. Hierin bedankt hij de vrijwilligers en benadrukt hij dat we samen Lansingerland nog mooier kunnen maken.


Uw mening telt!

Uw mening telt!

Lansingerland Peilt (voorheen Burgerpanel) is een digitaal panel waarvan inwoners van de gemeente Lansingerland van 18 jaar en ouder lid kunnen worden. Dit panel wordt ingezet om meningen en ervaringen van inwoners te peilen. Doet u in 2019 ook mee? Aanmelden kan via de website van Lansingerland Peilt.


Meer beveiligers rond jaarwisseling

Meer beveiligers rond jaarwisseling

Lansingerland gaat meer beveiligers inzetten rond de jaarwisseling. Dit heeft burgemeester Pieter van de Stadt maandagavond 7 januari aangekondigd tijdens de nieuwjaarsreceptie in het gemeentehuis.


Scholenmarkt, komt u ook?

Scholenmarkt, komt u ook?

Op woensdag 16 januari 2019 is de jaarlijkse scholenmarkt voortgezet onderwijs. Op deze avond geven de scholen van het voortgezet onderwijs de informatie die leerlingen uit groep 8 nodig hebben voor het kiezen van een passende middelbare school. U bent van harte welkom tussen 19.00 en 21.00 uur in de Oostmeerhal in Berkel en Rodenrijs.


Stel uw vraag aan de wethouder

Stel uw vraag aan de wethouder

U bent van harte welkom voor een ontmoeting met wethouder Albert Abee op dinsdag 15 januari van 15.00 tot 16.00 uur. Het spreekuur vindt plaats in Bibliotheek Oostland, Nieuwstraat 25 in Berkel en Rodenrijs.


Onderhoudswerkzaamheden

Onderhoudswerkzaamheden

Vanwege onderhoudswerkzaamheden kunt u zaterdag 12 januari tussen 09.00 en 17.00 uur geen afspraak maken via onze website. Onze excuses voor het ongemak.


Extra ritten buslijn 173 naar station

Extra ritten buslijn 173 naar station

Vanaf maandag 7 januari rijdt buslijn 173 ook in de avond en op zondag tot aan treinstation Lansingerland – Zoetermeer. De halte is aan de zuidkant, direct naast de treinperrons. Zo is Bleiswijk de hele week per openbaar vervoer verbonden met het nieuwe station. Later dit jaar gaat ook buslijn 170 via het treinstation rijden. Op de websites 9292 of RET vindt u actuele reisinformatie en kunt u uw reis plannen.


facebook twitter youtube linkedin instagram
Bent u al lid van Lansingerland Peilt?
Lansingerland Peilt (voorheen Burgerpanel) is een digitaal panel waarvan inwoners van de gemeente Lansingerland van 16 jaar en ouder lid kunnen worden. Dit panel wordt ingezet om meningen en ervaringen van inwoners te peilen. Doet u in 2021 ook mee? Aanmelden kan via de website Lansingerland Peilt.
Skip to content