Header image Header image
Week 19, 12 mei

Gemeentehuis op 13 mei (Hemelvaartsdag) en 14 mei gesloten

Gemeentehuis op 13 mei (Hemelvaartsdag) en 14 mei gesloten

Donderdag 13 mei (Hemelvaartsdag) en vrijdag 14 mei is het servicepunt in het gemeentehuis gesloten. Wij zijn alleen voor spoed telefonisch bereikbaar op 14 010. Via onze website kunt u 7 dagen per week, 24 uur per dag onze producten en diensten online aanvragen.


Afvalverzameling verplaatst naar zaterdag 15 mei 2021

Afvalverzameling verplaatst naar zaterdag 15 mei 2021

Donderdag 13 mei is er geen afvalinzameling. Wordt uw afval normaal op donderdag opgehaald? Dan verschuift dit naar de zaterdag erna: zaterdag 15 mei 2021. Het afvalbrengstation in Bergschenhoek is op Hemelvaartsdag gesloten. Meer informatie vindt u op de website Mijn Afvalwijzer.


Bibliotheek helpt bij afspraak coronaprik

Bibliotheek helpt bij afspraak coronaprik

Heeft u een brief ontvangen over de prik tegen corona? Heeft u vragen over de brief of hulp nodig bij het maken van een afspraak? Kom naar het corona-spreekuur in de Bibliotheek Oostland, locatie Berkel en Rodenrijs. Het spreekuur is iedere dinsdag van 10:00 tot 12:00 uur. U kunt bellen met de medewerkers van de bibliotheek via (010) 511 5972 voor meer informatie of om een afspraak te maken.


Welke klus klaart u tijdens NLDoet?

Welke klus klaart u tijdens NLDoet?

Op 28 & 29 mei 2021 is het weer zover: NLDoet – de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Met elkaar maken we dan Nederland en ook Lansingerland een stukje mooier. Meedoen als vrijwilliger is simpel. Zoek een leuke klus in Lansingerland via de website van NLdoet van het Oranjefonds. Hulp wordt zeer gewaardeerd!


Vanaf 19 mei: stap 2 openingsplan

Vanaf 19 mei: stap 2 openingsplan

Het aantal mensen dat met corona in het ziekenhuis ligt, neemt iets af. Inmiddels zijn er meer dan 6 miljoen vaccinaties gezet. Het kabinet verwacht dat het aantal nieuwe ziekenhuisopnames snel verder af zal nemen. Daarom neemt het kabinet de tweede stap in het openingsplan op 19 mei. Lees meer over de mogelijke versoepelingen op de website van de Rijksoverheid.


facebook twitter youtube linkedin instagram
Bent u al lid van Lansingerland Peilt?
Lansingerland Peilt (voorheen Burgerpanel) is een digitaal panel waarvan inwoners van de gemeente Lansingerland van 16 jaar en ouder lid kunnen worden. Dit panel wordt ingezet om meningen en ervaringen van inwoners te peilen. Doet u in 2021 ook mee? Aanmelden kan via de website Lansingerland Peilt.
Skip to content