Header image Header image
Week 16, 21 april

Vraag op tijd uw reisdocument of rijbewijs aan

Vraag op tijd uw reisdocument of rijbewijs aan

Het is vakantietijd! Controleer of uw reisdocument nog geldig is wanneer u op reis wil gaan. Doe dit niet op het laatste moment, want veel mensen vragen in deze tijd documenten aan. De wachttijden zijn hierdoor langer dan gebruikelijk. Heeft u geen reisplannen? Dan vragen wij u even te wachten met het maken van een afspraak.


Ontwikkelovereenkomst Casa Cadanza

Ontwikkelovereenkomst Casa Cadanza

Op 20 april tekenden Ontwikkelcombinatie Berkel Centrum West B.V. en de gemeente de ontwikkelovereenkomst voor het Cultuurhuis Casa Cadanza in het centrum van Berkel en Rodenrijs. Namens BCW tekenden Rob Waaijer (Waaijer Projektrealisatie BV) en Erik den Breejen (ABB Bouwgroep BV). Wethouder Cultuur Titia Cnossen tekende namens de gemeente.


Samen halen we er alles uit!

Samen halen we er alles uit!

Gemeente Lansingerland vindt afval scheiden erg belangrijk. Daarom helpen we onze inwoners graag om afval scheiden zo makkelijk mogelijk te maken. Want: samen halen we er alles uit! Wilt u weten hoe? Lees dan snel verder op de website ‘Samen halen we er alles uit’ via onderstaande button.


Steunpunt herstel kinderopvangtoeslagaffaire

Steunpunt herstel kinderopvangtoeslagaffaire

Wethouder Arends kreeg het boek ‘(Gelijk)waardig herstel’ overhandigd door mevr. Goncalves Tavares uit Lansingerland, zij raakte in 2009 betrokken bij het toeslagenschandaal. Het steunpunt herstel kinderopvangtoeslagaffaire is er voor alle gedupeerden van de toeslagaffaire. Bent u ook gedupeerd? Neem contact met ons op, zodat we u kunnen helpen.


Geen afvalinzameling tijdens Koningsdag

Geen afvalinzameling tijdens Koningsdag

Op woensdag 27 april (Koningsdag) wordt er geen afval opgehaald. Wordt uw afval normaal op woensdag opgehaald? Dan verschuift dit naar zaterdag 30 april 2022. Zorg ervoor dat uw container of PMD-zak voor 7.30 uur op de aanbiedplaats staat. Het afvalbrengstation is op Koningsdag ook gesloten. Meer informatie vindt u op de website MijnAfvalwijzer.


Koningsdag 2022

Koningsdag 2022

Over minder dan één week is het Koningsdag. Op woensdag 27 april hangen we de slingers op voor Koning Willem-Alexander zijn 55e verjaardag. Na twee jaar coronapauze worden er in ieder dorpskern weer gezellige activiteiten georganiseerd. U vindt hier de programma’s. Fijne Koningsdag!


Gemeentehuis op Koningsdag gesloten

Gemeentehuis op Koningsdag gesloten

Op woensdag 27 april (Koningsdag) is het servicepunt in het gemeentehuis gesloten. Voor spoed zijn wij telefonisch bereikbaar op (010) 800 40 00. Via onze website kunt u 7 dagen per week, 24 uur per dag onze producten en diensten online aanvragen.


Uw huis verduurzamen

Uw huis verduurzamen

Heeft u plannen voor het verduurzamen van uw huis? Wellicht denkt u bijvoorbeeld na over zonnepanelen op uw dak. Op onze website vindt u meer informatie over o.a. subsidies en de duurzaamheidslening. Heeft u daarnaast verdere vragen over het verduurzamen van uw huis? Dan kunt u een gratis gesprek aanvragen met een energiecoach van Energieloket Lansingerland.


facebook twitter youtube linkedin instagram
Bent u al lid van Lansingerland Peilt?
Lansingerland Peilt is een digitaal panel waarvan inwoners van de gemeente Lansingerland van 16 jaar en ouder lid kunnen worden. Dit panel wordt ingezet om meningen en ervaringen van inwoners te peilen. Doet u ook mee? Aanmelden kan via de website Lansingerland Peilt.
Skip to content