Header image
Week 15, 9 april 2019

Wij zoeken jong Lansingerlands talent!

Wij zoeken jong Lansingerlands talent!

Ken of ben jij iemand die een bijzondere prestatie heeft geleverd? Na drie succesvolle edities organiseren wij ook dit jaar weer een Talentenbal voor jong sportief talent én jong kunst & cultuur talent. Voor dit Talentenbal vragen wij u om talenten te nomineren voor de titel Sporttalent van het Jaar of Cultuurtalent van het Jaar. Geef uw nominatie uiterlijk 20 mei aan ons door!


Opening plein bij ‘t Vierkantje

Opening plein bij ‘t Vierkantje

Zaterdag 20 april om 11.00 uur opent wethouder Simon Fortuyn, samen met Ronald Vedder, voorzitter van de winkeliersvereniging van Berkel Centrum, het vernieuwde gebied rond het plein bij ’t Vierkantje. Beide heren houden een toespraak, waarna ook de gemeentedichter het woord neemt. Daarna volgt de officiële openingshandeling en het feestelijke programma voor die dag.


Inloopavond locatie Treurniet

Inloopavond locatie Treurniet

Wilt u meer weten over woningbouwlocatie Treurniet? Kom dan op donderdag 11 april tussen 19.30 en 21.00 uur naar de inloopavond in het gemeentehuis.Tijdens deze avond krijgt u informatie over het schetsplan en het voorontwerpbestemmingsplan. Ook kunt u vragen stellen aan medewerkers van de gemeente en aan de ontwikkelaar. U bent van harte welkom!


Zijn jullie er ook bij?

Zijn jullie er ook bij?

Zaterdag 11 mei, van 12.00 uur tot 16.00 uur, organiseren wij een spectaculaire veiligheidsdag op de parkeerplaats bij zwembad De Windas. Er zijn deze middag heel veel leuke dingen te doen voor jonge gezinnen, jeugd, maar ook voor de ouderen.


Schuift u ook aan?

Schuift u ook aan?

Donderdag 11 april staan de vrijwilligers van Samen aan tafel weer klaar om in de Kievitsnest in Berkel een heerlijke maaltijd te bereiden. Door sponsoring van Jumbo Meijer, Esdoornlaan kunt u voor € 4,50 genieten van een heerlijk drie gangenmenu. Meld u aan bij m.vercouteren@ggz-delfland.nl of via 06 81 63 28 61 en geniet van de maaltijd, de gezelligheid en de fijne gesprekken.


Fietsen verwijderd halte Rodenrijs

Fietsen verwijderd halte Rodenrijs

Helaas staan er regelmatig fietsen verkeerd geparkeerd bij de Randstadrailhaltes. Dit zorgt niet alleen voor overlast maar ook voor onveilige situaties. Dinsdag 2 april hebben onze boa’s verkeerd geparkeerde fietsen bij halte Rodenrijs weggehaald. Stond uw fiets die dag bij het station en bent u deze kwijt? Als wij uw fiets hebben weggehaald, dan kunt u op afspraak uw fiets bij de gemeentewerf ophalen.


Tellers verkiezingen gezocht!

Tellers verkiezingen gezocht!

Bent of kent u iemand van 18 jaar of ouder en heeft u altijd al eens een kijkje achter de schermen willen nemen van de verkiezingen? Voor de Europese Parlementsverkiezingen op donderdag 23 mei zoeken wij gemotiveerde mensen die het leuk vinden om vanaf 20.45 uur de stembiljetten te tellen. U ontvangt daar €30 voor. Bent u geïnteresseerd? Meld u aan via het contactformulier.


Nationale Bijentelling – telt u mee?

Nationale Bijentelling – telt u mee?

Op 13 en 14 april organiseert NL Zoemt de landelijke bijentelling. Telt u ook mee? Op de website van NL Zoemt vindt u uitleg over hoe het in zijn werk gaat. 

 

 

 


Pleegouders gezocht

Pleegouders gezocht

Onder het motto ‘Supergewone mensen gezocht’ organiseert Enver woensdag 17 april een voorlichtingsbijeenkomst over pleegzorg. In de bijeenkomsten wordt uitleg gegeven wat pleegzorg is en wat het betekent om pleegouder te zijn. U bent vanaf 19.15 uur van harte welkom bij Open Hof, Dorpsstraat 50 in Bleiswijk. Aanmelden kan via pleegzorg@enver.nl.


Gouden Griffelplantsoen

Gouden Griffelplantsoen

In de week van 8 april starten de werkzaamheden aan het speel-sportveld. Het kunstgrasveld en de hekwerken bij het speel- en sportveld worden vervangen. Aannemersbedrijf A.H. Vrij Groen, Grond en Infra voert het werk uit. Naast deze werkzaamheden wordt er onder andere ook een hondenuitrenveld aangelegd, komen er meer speelelementen in het park en wordt het bestaande groen uitgebreid met onder andere een Tiny Forest.  


facebook twitter youtube linkedin instagram
Bent u al lid van Lansingerland Peilt?
Lansingerland Peilt (voorheen Burgerpanel) is een digitaal panel waarvan inwoners van de gemeente Lansingerland van 16 jaar en ouder lid kunnen worden. Dit panel wordt ingezet om meningen en ervaringen van inwoners te peilen. Doet u in 2021 ook mee? Aanmelden kan via de website Lansingerland Peilt.
Skip to content