Header image Header image
Week 15, 14 april

Wijziging afvalinzameling met Pasen

Wijziging afvalinzameling met Pasen

Op tweede paasdag, maandag 18 april, wordt er geen afval opgehaald. Wordt uw afval normaal op maandag opgehaald? Dan verschuift dit naar zaterdag 23 april. Zorg ervoor dat uw container of PMD-zak voor 7:30 uur op de aanbiedplaats staat. Het afvalbrengstation is op 1e en 2e paasdag ook gesloten. Meer informatie vindt u op de website MijnAfvalwijzer.


Werken voor Lansingerland

Werken voor Lansingerland

Onze nieuwe website Werken voor Lansingerland is live! Helpt u ons de website verder te verbeteren? Door mee te doen, maakt u kans op een heerlijke taart. Ziet u typefouten, mist u informatie, doet een link het niet of zijn er andere dingen die volgens u beter kunnen? Alle feedback is welkom!


Uitnodiging bewonersavond participatietraject RTHA

Uitnodiging bewonersavond participatietraject RTHA

Het voorlopige pakket met afspraken zijn bekendgemaakt om te komen tot een nieuw Luchthavenbesluit voor Rotterdam The Hague Airport. Met name inwoners van Lansingerland worden van harte uitgenodigd om op 20 april (20.00u) in het gemeentehuis van gedachten te wisselen over dit pakket. De inbreng en suggesties kunnen in het vervolgtraject worden meegenomen.


Concert Helicon

Concert Helicon

Op zaterdag 23 april vindt het Herdenkingsconcert plaats van de Muziekvereniging Helicon o.l.v. dirigent Jeroen de Wit. In april 2020 stond het concert al gepland ter herdenking van 75 jaar bevrijding maar kon door de coronamaatregelen niet doorgaan. Het concert is in het gemeentehuis en begint om 19.30 uur. Entree is gratis (reserveren verplicht).


Veiligheidsmiddag in Berkel en Rodenrijs

Veiligheidsmiddag in Berkel en Rodenrijs

De politie, brandweer, gemeente en BTL staan morgen (15 april) met een informatiekraam in het centrum van Berkel en Rodenrijs om met inwoners in gesprek te gaan over verschillende veiligheidsthema’s (o.a. brandmelders, inbraak). U vindt de kraam van 15.00 tot 18.00u op de kruising van de Kerkstraat en de Kerksingel.


facebook twitter youtube linkedin instagram
Bent u al lid van Lansingerland Peilt?
Lansingerland Peilt is een digitaal panel waarvan inwoners van de gemeente Lansingerland van 16 jaar en ouder lid kunnen worden. Dit panel wordt ingezet om meningen en ervaringen van inwoners te peilen. Doet u ook mee? Aanmelden kan via de website Lansingerland Peilt.
Skip to content