Header image Header image
Week 14, 8 april

Hulp voor jeugdigen bij nog meer Lansingerlandse huisartsen

Hulp voor jeugdigen bij nog meer Lansingerlandse huisartsen

Door de coronacrisis kan het zijn dat jongeren minder goed in hun vel zitten. Kinderen en jongeren die kampen met angsten of psychische klachten, kunnen bij diverse huisartsenpraktijken in Lansingerland terecht. Ze gaan dan in gesprek met een Praktijkondersteuner-GGZ Jeugd of een Consulent Jeugd-GGZ. Vaak kunnen ze al binnen een paar weken terecht.


Werkzaamheden station Rodenrijs van start

Werkzaamheden station Rodenrijs van start

De herinrichtingswerkzaamheden rondom het station Rodenrijs zijn afgelopen dinsdag officieel gestart. We verwachten dat de werkzaamheden in oktober zijn afgerond. Om hinder te beperken en te zorgen dat het station altijd bereikbaar blijft, wordt het project in fases uitgevoerd. We starten aan de kant van het busstation. Daarna worden de parkeerplekken aan de westkant van het station opnieuw ingericht.


Papierinzameling in april ook overdag

Papierinzameling in april ook overdag

Vanwege de avondklok kan de papierinzameling door verenigingen nu niet in de avond plaatsvinden. De komende weken vindt de papierinzameling overdag en mogelijk op een andere dag plaats. Kijk op de website MijnAfvalwijzer om te zien op welke dag uw papiercontainer wordt geleegd.


Digitale bijeenkomst over wilde bijen

Digitale bijeenkomst over wilde bijen

Natuurlijk Delfland organiseert op 13 april van 20:00 tot 21:30 uur een digitale bijeenkomst over wilde bijen in uw tuin. Op deze avond hoort u over verschillende wilde bijen, hoe ze stuifmeel verzamelen en hoe ze nestelen. En hoe u uw tuin geschikt kunt maken voor wilde bijen. Wilt u bij deze bijeenkomst zijn? Vraag uw toegangscode aan door een mail te sturen aan medewerkernatuurlijkdelfland@gmail.com


facebook twitter youtube linkedin instagram
Bent u al lid van Lansingerland Peilt?
Lansingerland Peilt (voorheen Burgerpanel) is een digitaal panel waarvan inwoners van de gemeente Lansingerland van 16 jaar en ouder lid kunnen worden. Dit panel wordt ingezet om meningen en ervaringen van inwoners te peilen. Doet u in 2021 ook mee? Aanmelden kan via de website Lansingerland Peilt.
Skip to content