Header image Header image
Week 14, 7 april

Advies over nieuwe coalitie van informateur

Advies over nieuwe coalitie van informateur

Informateur Ewald van Vliet adviseert om een coalitie te vormen van de partijen WIJ Lansingerland, Leefbaar 3B, D66 en de ChristenUnie. ‘Van deze partijen heb ik het beeld dat zij programmatisch op elkaar aansluiten, in samenstelling recht doen aan de verkiezingsuitslag en qua zetelaantal een goede balans tussen coalitie en oppositie opleveren’, zegt Van Vliet.


Ouderavond: mijn kind wordt 18

Ouderavond: mijn kind wordt 18

Als uw kind 18 jaar wordt, verandert er veel. Wat betekent dit precies en welke zaken moeten er allemaal geregeld worden? Uw kind wordt verantwoordelijk voor een aantal zaken maar u heeft zelf vast ook vragen. Dan bent u van harte welkom tijdens een ouderavond op donderdag 14 april om 20.00 uur in Jongerencentrum The Point, Groeneweg 53 in Bergschenhoek.


Meer informatie over collectes aan de deur

Meer informatie over collectes aan de deur

Het ‘collecteseizoen’ is weer begonnen. Het kan zijn dat er de afgelopen weken enkele goede doelen bij u aan de deur zijn langs geweest. De komende periode staan er nog meer collecteweken gepland. Graag informeren wij u over het collecterooster en wie er mogen collecteren.


Schrijf u in voor de duurzaamheidsnieuwsbrief

Schrijf u in voor de duurzaamheidsnieuwsbrief

Om u beter te informeren over alle ontwikkelingen, subsidies en activiteiten rondom duurzaamheid hebben we een duurzaamheidsnieuwsbrief in het leven geroepen! Heeft u interesse in dit onderwerp en wilt u op de hoogte blijven? Schrijf u dan nu in voor deze speciale maandelijkse nieuwsbrief. Vink hiervoor het thema ‘Duurzaam’ aan.


MijnGegevens app

MijnGegevens app

MijnOverheid heeft naast de Berichtenbox sinds kort de nieuwe app MijnGegevens ontwikkeld. Met de MijnGegevens app kunt u heel makkelijk en snel uw persoonlijke gegevens uit MijnOverheid inzien. Deze app kunt u alleen gebruiken in combinatie met de DigiD app. Beide apps download u via de Apple App store of Google Play Store.


facebook twitter youtube linkedin instagram
Bent u al lid van Lansingerland Peilt?
Lansingerland Peilt is een digitaal panel waarvan inwoners van de gemeente Lansingerland van 16 jaar en ouder lid kunnen worden. Dit panel wordt ingezet om meningen en ervaringen van inwoners te peilen. Doet u ook mee? Aanmelden kan via de website Lansingerland Peilt.
Skip to content