Header image Header image
Week 13, 31 maart

Oude én nieuwe gemeenteraad

Oude én nieuwe gemeenteraad

Op dinsdag 29 maart werd in de laatste raadsvergadering afscheid genomen van de oude raad. Een enkeling ontving een koninklijke onderscheiding voor hun jarenlange lidmaatschap van de gemeenteraad. De nieuwe raad (foto) werd op woensdag 30 maart tijdens de eerste raadsvergadering geïnstalleerd door de burgemeester, Pieter van de Stadt.


De Week van het Geld

De Week van het Geld

Van 28 maart t/m 3 april is het de Week van het Geld. Een week vol activiteiten en informatie over geldzaken. Voor mensen die krap bij kas zitten, maar ook voor mensen die voldoende geld hebben. Scholen organiseren deze week allerlei leerzame activiteiten. Ook financiële regelingen voor mensen met een kleinere beurs staan deze week centraal.


Kijk uit voor Whatsapp-fraude

Kijk uit voor Whatsapp-fraude

Bij Whatsapp-fraude krijgen slachtoffers een dringend verzoek van een zogenaamde vriend(in), familielid of bekende om snel geld over te maken vanwege een noodsituatie. In werkelijkheid komt het appje van een oplichter die zich voordoet als een bekende, om slachtoffers op slinkse wijze geld af te troggelen.


Informatiestand Berkel Centrum West & Oost

Informatiestand Berkel Centrum West & Oost

Bent u benieuwd naar de werkzaamheden en/of plannen van Berkel Centrum West of Berkel Centrum Oost? Of heeft u vragen? Loop vrijdag 8 april langs bij de informatiestand. Voor Berkel Centrum West bent u tussen 11:00 en 12:30 uur welkom bij De Vershoek. Voor Berkel Centrum Oost bent u van 13:00 tot 14:30 uur welkom bij de kerk, tegenover Erik’s Outlet.


Inspirerende avond met Hugo Borst

Inspirerende avond met Hugo Borst

De bekende Rotterdamse schrijver en voetbalcriticus Hugo Borst is woensdag 13 april te gast in Bleiswijk. Hugo was mantelzorger voor zijn moeder met dementie. In het AD schreef hij columns over de mooie en minder mooie momenten die hij met zijn moeder beleefde. Op deze avond deelt hij op een inspirerende manier zijn ervaringen en gaat hij in gesprek met bezoekers.


Deel N471 afgesloten van 7 t/m 11 april

Deel N471 afgesloten van 7 t/m 11 april

De N471 is ter hoogte van de N209 afgesloten van donderdag 7 april 20.00 uur tot en met maandag 11 april 06.00 uur. De afsluiting is op de N471 tussen de rotonde G.K. van Hogendorpweg en de Marconisingel, inclusief de toe/-afritten op de N209. Het verkeer wordt er omgeleid en u moet rekening houden met ca. 10 minuten extra reistijd.


facebook twitter youtube linkedin instagram
Bent u al lid van Lansingerland Peilt?
Lansingerland Peilt is een digitaal panel waarvan inwoners van de gemeente Lansingerland van 16 jaar en ouder lid kunnen worden. Dit panel wordt ingezet om meningen en ervaringen van inwoners te peilen. Doet u ook mee? Aanmelden kan via de website Lansingerland Peilt.
Skip to content