Header image Header image
Week 12, 25 maart

Werkzaamheden Oudelandselaan op 26 en 27 maart

Werkzaamheden Oudelandselaan op 26 en 27 maart

Op vrijdag 26 maart en zaterdag 27 maart wordt de Oudelandselaan geasfalteerd. Op vrijdag is het fietspad afgesloten. Fietsers kunnen gebruikmaken van het voetpad aan de kant van de scholen. Op zaterdag is de rijbaan aan de kant van de scholen afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid en er worden verkeersregelaars ingezet.


Openingstijden met Goede Vrijdag en Pasen

Openingstijden met Goede Vrijdag en Pasen

Op Goede Vrijdag (2 april) zijn zowel het servicepunt in het gemeentehuis als het afvalbrengstation geopend. Op tweede paasdag (5 april) zijn zowel het servicepunt en het afvalbrengstation gesloten. We zijn alleen voor spoed telefonisch bereikbaar op (010) 800 40 00. Via onze website kunt u 7 dagen per week, 24 uur per dag onze producten en diensten online aanvragen.


Maatregelen blijven nodig

Maatregelen blijven nodig

De derde golf begint zichtbaar te worden. Daarom blijven we tot en met 20 april in lockdown. Eén maatregel wordt iets aangepast: vanaf 31 maart gaat de avondklok een uur later in, namelijk om 22.00 uur. Door ons aan de basisregels te houden, worden minder mensen besmet met het coronavirus. Zo is er sneller weer meer mogelijk. Meer informatie vindt u op de website van de Rijksoverheid.


Heeft u uw cv-ketel al op 60 graden staan?

Heeft u uw cv-ketel al op 60 graden staan?

Wilt u geld besparen en het milieu een handje helpen? Zet uw cv-ketel dan op 60 graden, in plaats van op 80 graden. Deze snelle besparing scheelt veel gas en dus CO2. Bekijk in deze video hoe wethouder Jan-Willem van den Beukel zijn cv-ketel op 60 graden zet, en bekijk voor meer informatie de website zethemop60.


Webinar #opgewektinLansingerland

Webinar #opgewektinLansingerland

Dinsdag 30 maart om 19.30 uur neemt wethouder Jan-Willem van den Beukel je mee in een live webinar op Facebook over de duurzaamheidslening van de gemeente én het succes van de campagne Opgewekt in Lansingerland. Heeft u een vraag voor hem? Stel deze dan tijdens de webinar.


Webinar ‘Ik zie, ik zie wat jij niet ziet’

Webinar ‘Ik zie, ik zie wat jij niet ziet’

Tijdens de ‘Media Ukkie Dagen’ van 26 maart t/m 2 april organiseert Bibliotheek Oostland op 31 maart  het webinar ‘Ik zie, ik zie wat jij niet ziet’. Deze webinar is speciaal voor ouders met jonge kinderen. Kom meer te weten over hoe u uw kind op een bewuste manier in aanraking komt met media. Meer informatie vindt u op de website van Bibliotheek Oostland.


Skip de corona-dip

Skip de corona-dip

Hoe doorbreek je de sleur als je al maanden thuiszit?  De lockdown is weer verlengd en veel jongeren voelen zich nog altijd somber. Daarom organiseert het Rode Kruis vanaf 5 april de #skipdecoronadip-themamaand. Een maand lang geven psychologen tips, informatie en oefeningen om beter in je vel te zitten. Op de website van het Rode Kruis leest u meer.


facebook twitter youtube linkedin instagram
Bent u al lid van Lansingerland Peilt?
Lansingerland Peilt (voorheen Burgerpanel) is een digitaal panel waarvan inwoners van de gemeente Lansingerland van 16 jaar en ouder lid kunnen worden. Dit panel wordt ingezet om meningen en ervaringen van inwoners te peilen. Doet u in 2021 ook mee? Aanmelden kan via de website Lansingerland Peilt.
Skip to content