Header image
Week 12, 19 maart 2019

Landelijke Opschoondag

Landelijke Opschoondag

Kom dan meehelpen bij de opschoonacties in de drie kernen! U bent van harte welkom om 10.00 uur bij De Kruin in Bergschenhoek, om 11.00 uur bij de brug naar Westerwater in Berkel en Rodenrijs of om 12.00 uur bij het Kranenburgplein in Bleiswijk. Wij leveren de opruimmaterialen.


Op wie stemt u?

Op wie stemt u?

Morgen, woensdag 20 maart, zijn de Provinciale Staten- en Waterschapsverkiezingen. U kunt tussen 07.30 uur en 21.00 uur uw stem uitbrengen. Weet u nog niet op wie u wilt stemmen? Maak dan gebruik van de stemhulp MijnStem. Kijk voor meer informatie op onze pagina Verkiezingen.  


Kermis in Lansingerland

Kermis in Lansingerland

Van woensdag 27 maart tot en met zaterdag 30 maart staat de kermis op het parkeerterrein bij zwembad De Windas. Op deze dagen is de kermis van 12.00 tot 23.00 uur open. De parkeerplaats is naar verwachting snel gevuld dus kom vooral lopend of op de fiets!


Trouwplannen? Bezoek de WeddingFair!

Trouwplannen? Bezoek de WeddingFair!

Zondag 24 maart van 11.00 tot 17.00 uur staan wij met een stand op de WeddingFair in het Worldhotel Wings, gelegen aan de terminal van Rotterdam The Hague Airport. Lansingerland heeft schitterende trouwlocaties en verschillende huwelijksvormen. Kom gezellig langs, wij informeren jullie graag over de mogelijkheden.


Marktkooplieden gezocht!

Marktkooplieden gezocht!

Voor onze weekmarkt in Berkel Centrum zijn wij op zoek naar marktkooplieden. Verkoopt u dekbedden, groente en fruit, kinderkleding of kleine- eet en drinkwaren (geen patat)? En bent u op woensdag beschikbaar? Lees de voorwaarden en vul het inschrijfformulier vóór 15 april in!


Cultuurhuis Blok B in Berkel Centrum

Cultuurhuis Blok B in Berkel Centrum

Als het aan het college van burgemeester en wethouders ligt komt het cultuurhuis in Berkel en Rodenrijs in het nieuw te ontwikkelen westelijke deel van het winkelcentrum. Blok B wordt de culturele hotspot van Berkel waar Boeken, Bistro en Beelden de ruimte krijgen.


Eerste paal geluidsscherm Kruisweg

Eerste paal geluidsscherm Kruisweg

Gedeputeerde Floor Vermeulen van de provincie Zuid-Holland en wethouder Simon Fortuyn zorgden er maandag 18 maart samen voor dat de eerste paal van een nieuw geluidsscherm langs de N209 de grond in ging. 


Stedin belt aan voor slimme meters

Stedin belt aan voor slimme meters

Netbeheerder Stedin start in april met het aanbieden van slimme energiemeters in Bleiswijk en Berkel en Rodenrijs. De slimme meter is de nieuwe generatie energiemeter die, als u dat wilt, uw energieverbruik op afstand uitleest en doorstuurt naar uw leverancier.


Startsein A16 Rotterdam

Startsein A16 Rotterdam

Minister Cora van Nieuwenhuizen (Infrastructuur en Waterstaat) heeft maandag 18 maart het officiële startsein gegeven voor de aanleg van de A16 Rotterdam. De snelweg moet ervoor zorgen dat het verkeer op de A13, A20 en omliggende lokale wegen straks vlotter door kan rijden.


facebook twitter youtube linkedin instagram
Bent u al lid van Lansingerland Peilt?
Lansingerland Peilt (voorheen Burgerpanel) is een digitaal panel waarvan inwoners van de gemeente Lansingerland van 16 jaar en ouder lid kunnen worden. Dit panel wordt ingezet om meningen en ervaringen van inwoners te peilen. Doet u ook mee? Aanmelden kan via de website Lansingerland Peilt.
Skip to content