Header image
Week 10, 5 maart 2019

Help mee tijdens NLdoet!

Help mee tijdens NLdoet!

Wilt u ook een dagje de handen uit de mouwen steken voor een zorginstelling, stichting of vereniging? Doe dan mee met NLdoet op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart! Aanmelden kan via de website van NLDoet.


Laatste kans aanmelden takkenroute

Laatste kans aanmelden takkenroute

Gratis snoeiafval laten ophalen? Dat kan! Meld u vóór vrijdag 8 maart aan voor de takkenroute. Renewi haalt dit dan tussen 11 en 13 maart bij u op. Aanmelden kan via mijnafvalwijzer.nl of de Afvalwijzer app.


Komt u ook naar het Klimaatcafé?

Komt u ook naar het Klimaatcafé?

Wat is klimaatverandering nou precies? Wat betekent dit voor u en welke maatregelen kunt u zelf treffen? De antwoorden op deze vragen hoort u donderdag 28 maart bij het eerste Lansingerland Klimaatcafé. Voormalig RTL weerman Reinier van den Berg is er ook bij! Komt u ook? 

 


Expositie portretfotografie

Expositie portretfotografie

Van 28 februari tot 28 maart kunt u de foto-expositie van de Berkelse fotograaf Ton Bruin tijdens openingstijden in de hal van het gemeentehuis bekijken. De getoonde portretfoto’s zijn gemaakt in samenwerking met de Berkelse visagiste Chandra Kamps Nakoe. 


Onderzoek kinderspeelplaatsen

Onderzoek kinderspeelplaatsen

Binnenkort onderzoekt de DCMR in de regio Rijnmond en ook in Lansingerland kinderspeelplaatsen. Er bestaat een kans dat er eventueel lood in de bodem van kinderspeelplaatsen zit.


Wilt u een wethouder spreken?

Wilt u een wethouder spreken?

U bent van harte welkom voor een ontmoeting met wethouders Kathy Arends op maandag 11 maart in Ontmoet!, Bergschenhoek en Ankie van Tatenhove op dinsdag 12 maart in 't Web, Bleiswijk.


Lansingerland sportiefste gemeente

Lansingerland sportiefste gemeente

Lansingerland wordt de sportiefste gemeente van de regio. Die ambitie staat in de sportvisie Scoren met sport die het college van burgemeester en wethouders deze week heeft vastgesteld. De gemeenteraad bespreekt de visie in maart, eerst in de commissie Samenleving en daarna in de raadsvergadering van 28 maart.


facebook twitter youtube linkedin instagram
Bent u al lid van Lansingerland Peilt?
Lansingerland Peilt (voorheen Burgerpanel) is een digitaal panel waarvan inwoners van de gemeente Lansingerland van 16 jaar en ouder lid kunnen worden. Dit panel wordt ingezet om meningen en ervaringen van inwoners te peilen. Doet u in 2021 ook mee? Aanmelden kan via de website Lansingerland Peilt.
Skip to content