Header image
Week 10, 3 maart 2020

Coronavirus

Coronavirus

Kijk voor actuele informatie en veelgestelde vragen over het Coronavirus op de website van het RIVM en de website van GGD Rotterdam-Rijnmond. Daarnaast heeft de Rijksoverheid een handige site met meer informatie.


Hij is er weer: de Rotterdampas!

Hij is er weer: de Rotterdampas!

Gratis of met korting leuke dingen doen in Lansingerland en omgeving? Dan is de Rotterdampas iets voor u! Bestel of verleng de pas op www.rotterdampas.nl. Vanaf 2 maart is de Rotterdampas ook te koop in het gemeentehuis. U maakt hiervoor een afspraak. Of koop de pas vanaf 4 maart in het Servicepunt in Bleiswijk.


Spreekuur wethouder

Spreekuur wethouder

Wilt u ook in gesprek met een wethouder in uw dorp? Het eerstvolgende spreekuur is donderdag 5 maart. Wethouder Jan-Willem van den Beukel heeft dan spreekuur van 16.00 tot 17.00 uur in Bibliotheek Oostland, Nieuwstraat 25 in Berkel en Rodenrijs. Een volledig overzicht van de spreekuren staat op Ontmoeting wethouder.

 

 

 


Doe mee met NLdoet!

Doe mee met NLdoet!

Wilt u ook een dagje de handen uit de mouwen steken voor een maatschappelijke organisatie of een vereniging? Doe dan mee met NLdoet op vrijdag 13 en zaterdag 14 maart! 


facebook twitter youtube linkedin instagram
Bent u al lid van Lansingerland Peilt?
Lansingerland Peilt (voorheen Burgerpanel) is een digitaal panel waarvan inwoners van de gemeente Lansingerland van 16 jaar en ouder lid kunnen worden. Dit panel wordt ingezet om meningen en ervaringen van inwoners te peilen. Doet u in 2021 ook mee? Aanmelden kan via de website Lansingerland Peilt.
Skip to content