Header image
Week 1, 2 januari 2018


Nieuwjaarsreceptie Lansingerland

Nieuwjaarsreceptie Lansingerland

Op maandag 8 januari 2018 van 19.00 tot 21.00 uur organiseert de gemeente Lansingerland haar jaarlijkse nieuwjaarsreceptie in het gemeentehuis. Tijdens deze avond blikken we samen met u terug op 10 jaar Lansingerland en kijken we vooruit naar het nieuwe jaar. U bent van harte welkom!


Kerstbomeninzameling

Kerstbomeninzameling

De jaarlijkse kerstbomeninzameling is op vrijdag 5 januari 2018 van 11.00 tot 15.00 uur. Tijdens de inzameling wordt per ingeleverde kerstboom 50 eurocent betaald. Heb je meer dan 20 kerstbomen verzameld? Geef dat door via het online meldpunt of via telefoonnummer 14 010.


Wethouder spreken?

Wethouder spreken?

Heeft u een vraag voor een van de wethouders? Of wilt u met hen van gedachten wisselen over een bepaald onderwerp? U bent van harte welkom in de bieb in uw woonkern tijdens het maandelijkse spreekuur van de wethouders op woensdag 10 januari.


Exposeren in het gemeentehuis?

Exposeren in het gemeentehuis?

In de hal van het gemeentehuis zijn er regelmatig exposities en tentoonstellingen. Woon je in Lansingerland en wil je gebruik maken van de hal om je werken te tonen?

Stuur dan een mail naar communicatie@lansingerland.nl. Wij nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.


facebook twitter youtube linkedin instagram
Bent u al lid van Lansingerland Peilt?
Lansingerland Peilt (voorheen Burgerpanel) is een digitaal panel waarvan inwoners van de gemeente Lansingerland van 16 jaar en ouder lid kunnen worden. Dit panel wordt ingezet om meningen en ervaringen van inwoners te peilen. Doet u in 2021 ook mee? Aanmelden kan via de website Lansingerland Peilt.
Skip to content