Header image
Week 09, 1 maart 2016

Inloopavond voor uw belastingvragen

Inloopavond voor uw belastingvragen

U heeft in februari van SVHW de aanslag lokale belastingen ontvangen. Heeft u specifieke vragen over uw (WOZ)belasting, taxatieverslagen, kwijtschelding of automatische incasso? 

Kom dan op dinsdag 8 maart 2016 tussen 18.00 en 20.00 uur naar het gemeentehuis. De belastingspecialisten van SVHW zijn dan aanwezig om uw vragen over de gemeentelijke belastingaanslag te beantwoorden. Vergeet niet om uw belastingaanslag mee te nemen. Bent u niet in de gelegenheid om te komen, maar u heeft wel vragen? Kijk dan op www.svhw.nl voor informatie over tarieven, specifieke belastinginformatie en veel gestelde vragen.


Parkeerplaats halte Berkel Westpolder op 11 maart afgesloten

Parkeerplaats halte Berkel Westpolder op 11 maart afgesloten

Vrijdag 11 maart is de parkeerplaats bij metrohalte Westpolder volledig afgesloten. Die dag wordt de toegang naar de nieuwe parkeergarage geasfalteerd. Er zijn beperkte parkeermogelijkheden op het terrein van de tijdelijke scholen. Wij raden u aan om deze dag lopend of op de fiets te komen of met de auto naar halte Rodenrijs te rijden. Naar verwachting wordt in het najaar het Stationsplein bij de P+R definitief ingericht.


Heeft u een goed idee om de betrokkenheid in uw wijk te bevorderen?

Heeft u een goed idee om de betrokkenheid in uw wijk te bevorderen?

Ook in 2016 is het mogelijk om een bijdrage vanuit het ZEIL fonds aan te vragen.


Rotterdampas is weer te koop!

Rotterdampas is weer te koop!

Ook dit jaar kunt u met de Rotterdampas korting of zelfs gratis toegang krijgen bij meer dan 750 attracties in de regio van Rotterdam. Iedereen kan de Rotterdampas aanvragen.

Maak een afspraak en vraag de Rotterdampas aan.


Heeft u zich al aangemeld voor NL doet?

Heeft u zich al aangemeld voor NL doet?

In het weekend van 11 en 12 maart vindt NL doet plaats. Duizenden vrijwilligers gaan dan aan de slag tijdens de jaarlijkse grootste vrijwilligersactie.

Meldt u aan als vrijwilliger bij www.nldoet.nl. Voor meer informatie kunt u terecht bij het VIP Lansingerland via telefoonnummer (010) 52 25 545.  Het is natuurlijk helemaal leuk om met collega’s een klus te klaren. Ook bedrijven kunnen zich aanmelden om een bepaalde klus te doen.


N470 afgesloten

Dinsdag 1 maart 20.00 tot woensdag 2 maart 06.00 uur is de N470 tussen de N471 en Berkelseweg 20.00 uur afgesloten. Op de N470 worden dan tussen de A12 en de N471 en tussen de N471 en A13 metingen en boringen verricht. Als de werkzaamheden vertraging oplopen door bij voorbeeld slechte weersomstandigheden is er in de nacht van woensdag 2 maart op donderdag 3 maart een reservenacht ingepland.


Afspraak maken

Afspraak maken


facebook twitter youtube linkedin instagram
Bent u al lid van Lansingerland Peilt?
Lansingerland Peilt (voorheen Burgerpanel) is een digitaal panel waarvan inwoners van de gemeente Lansingerland van 16 jaar en ouder lid kunnen worden. Dit panel wordt ingezet om meningen en ervaringen van inwoners te peilen. Doet u in 2021 ook mee? Aanmelden kan via de website Lansingerland Peilt.
Skip to content