Header image Header image
Week 07, 18 februari

Vanaf volgende week bezorging stempassen

Vanaf volgende week bezorging stempassen

Op 15, 16 en 17 maart 2021 zijn de Tweede Kamerverkiezingen. Deze verkiezingen zijn verspreid over 3 dagen. Vanaf volgende week vindt de bezorging plaats van de stempassen. Als u kiesgerechtigd bent, ontvangt u uiterlijk 3 maart uw stempas. Met uw stempas mag u in elk stembureau binnen Lansingerland uw stem uitbrengen. Op onze website leest u er meer over.


Wintergames, ook tijdens de voorjaarsvakantie

Wintergames, ook tijdens de voorjaarsvakantie

Ook tijdens de voorjaarsvakantie organiseren Lansingerland beweegt en Stichting Jeugd en Jongerenwerk voor alle jongeren tussen de 12 en 17 jaar gratis beweegactiviteiten! Zoals skateles, hoelahoepen, tennis of freerunnen. Benieuwd wat er allemaal te doen is? Bekijk dan de website van Lansingerland beweegt.


Vaccinatielocatie in voormalig schoolgebouw Wolfert Lansing

Vaccinatielocatie in voormalig schoolgebouw Wolfert Lansing

De afgelopen tijd is er druk gewerkt om de Vaccinatielocatie Lansingerland klaar te maken voor de GGD. Deze komt in het voormalige schoolgebouw van Wolfert Lansing in Bergschenhoek. Binnenkort stelt de GGD de planning vast wanneer welke locatie in de regio Rotterdam-Rijnmond in gebruik wordt genomen.


Avondklok

Avondklok

In afwachting van de uitspraak van de rechter in het hoger beroep blijft de avondklok gelden. Dat betekent dat iedereen tussen 21.00 uur ’s avonds en 04.30 uur ’s ochtends binnen blijft. Het coronavirus is nog niet onder controle daarom blijft de oproep om zoveel mogelijk thuis te blijven, zo min mogelijk mensen te ontmoeten en je aan alle maatregelen te houden. Meer informatie vindt u op de website van de Rijksoverheid.


Informatieavond geluidsscherm N209/Bergschenhoek

Informatieavond geluidsscherm N209/Bergschenhoek

Provincie Zuid-Holland is bezig met de voorbereidingen voor een geluidsscherm aan de kant van de Europasingel. Op 25 februari is hierover vanaf 19:30 uur een online informatieavond. Wilt u deze avond online bijwonen? Meld u aan via de website van provincie Zuid-Holland of bekijk het evenement via Vimeo. Na 25 januari kunt u het evenement ook terugkijken via de website van provincie Zuid-Holland.


facebook twitter youtube linkedin instagram
Bent u al lid van Lansingerland Peilt?
Lansingerland Peilt (voorheen Burgerpanel) is een digitaal panel waarvan inwoners van de gemeente Lansingerland van 16 jaar en ouder lid kunnen worden. Dit panel wordt ingezet om meningen en ervaringen van inwoners te peilen. Doet u in 2021 ook mee? Aanmelden kan via de website Lansingerland Peilt.
Skip to content