Header image
week 05, 2 februari 2016

Wat vindt u van het onderwijs in Lansingerland?

Wij zijn heel benieuwd naar uw ervaringen met het onderwijs in deze gemeente. Heeft u een of meer kinderen op de basisschool en/of op het voortgezet onderwijs zitten? Vul dan de enquête in! Er is ook een vragenlijst beschikbaar, die kinderen die op het voortgezet onderwijs zitten, zelf kunnen invullen. U kunt de vragenlijst invullen tot en met zondag 21 februari.


Aftrap van de enquête onderwijs in lansingerland

Aftrap van de enquête onderwijs in lansingerland

Wethouder Jeroen Heuvelink verrichtte maandag 1 februari de aftrap van de enquête. Hij deed dit samen met een vertegenwoordiging van leerlingen van de middelbare scholen in Lansingerland. Tijdens de bijeenkomst vulden de leerlingen op hun eigen telefoon of tablet als eerste de enquête in.


Gezellige ‘langste eettafel van Nederland’

Gezellige ‘langste eettafel van Nederland’

Meer dan 100 inwoners aten op 27 januari mee met  'de langste eettafel van Nederland' in het gemeentehuis van Lansingerland.

De lunch, georganiseerd door Sensoor in samenwerking met de gemeente en met subsidie van het Zeilfonds, werd geserveerd door studenten van de koksopleiding van het Wolfert Pro.

De aanwezigen, veelal oudere mensen, genoten van heerlijke courgettesoep en verrassende broodjes. Wethouder Ankie van Tatenhove opende de maaltijd.


Heeft u een idee om betrokkenheid te verbeteren?

Heeft u een idee om betrokkenheid te verbeteren?


Heeft u al gestemd op de mooiste winterfoto?

Heeft u al gestemd op de mooiste winterfoto?

Na de succesvolle herfsteditie leverde de wintereditie van de fotowedstrijd Groeten uit Lansingerland weer geweldige foto's op. Nu aan u de uitdaging om de de mooiste winterfoto gemaakt in Lansingerland te kiezen. U kunt stemmen van 21 januari tot 14 februari. Wethouder Ankie van Tatenhove maakt op donderdag 18 februari om 19.00 uur de winnaar bekend in de hal van het gemeentehuis.

Breng uw stem uit door op de website van Groeten uit Lansingerland op uw voorkeursfoto te klikken.


Verkoop kavels Bleiswijk

Verkoop kavels Bleiswijk

Bent u straks een van de nieuwe eilandbewoners in de Tuinen Oost in Bleiswijk? De vrije kavels op het middelste eiland zijn in verkoop. De afmetingen van de kavels variëren tussen 382 m2 en 687 m2. Interesse? U kunt zich nog tot en met 12 februari 2016 inschrijven bij Peter Veldkamp Makelaardij.


Start verkoop Nogmeerpolder II Berkel en Rodenrijs

Start verkoop Nogmeerpolder II Berkel en Rodenrijs

Na de succesvolle verkoop van Nogmeerpolder I start op donderdag 4 februari de verkoop van fase II. Bent u geinteresseerd in één van de 12 twee-onder-een-kapwoning in de Meerpolder te Berkel en Rodenrijs? Kom dan naar de start verkoop in het gemeentehuis!

Op de site van Van der Lecq en Droogers vindt u meer informatie.


Start verkoop watervilla´s in Bergschenhoek

Start verkoop watervilla´s in Bergschenhoek

In Parkzoom 4 in Bergschenhoek zijn 8 charmante watervilla’s aan de Aldo van Eyckstraat in de verkoop gegaan. Kiezen voor een watervilla betekent rustig wonen met de tuin op het zuidoosten aan een 25 meter brede watergang. Een vrij gevoel dus! De villa’s hebben 2 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Meer weten over de watervilla’s? Kijk dan op www.parkzoom.nl.


facebook twitter youtube linkedin instagram
Bent u al lid van Lansingerland Peilt?
Lansingerland Peilt (voorheen Burgerpanel) is een digitaal panel waarvan inwoners van de gemeente Lansingerland van 16 jaar en ouder lid kunnen worden. Dit panel wordt ingezet om meningen en ervaringen van inwoners te peilen. Doet u ook mee? Aanmelden kan via de website Lansingerland Peilt.
Skip to content