Header image
week 04, 24 januari 2017

Trouwen? Kom naar de Love and Marriage beurs!

Trouwen? Kom naar de Love and Marriage beurs!

Aanstaande zaterdag en zondag staan wij met een stand op de Love and Marriage beurs in de oude Van Nelle fabriek in Rotterdam. De beurs is het grootste wedding event van Nederland met circa 100 stands. Bij het plannen van jullie droombruiloft mag een bezoek aan deze beurs niet ontbreken!

Inspiratie en ideeën
Het bezoeken van de beurs staat garant voor het opdoen van inspiratie en nieuwe ideeën. Of het nou gaat om de ringen, de jurk, het pak, de taart, de bedankjes, de aankleding of de trouwambtenaar, alles is vertegenwoordigt. Wij informeren u graag over de trouwmogelijkheden in Lansingerland. Ook is er een super gave catwalkshow waar alle bekende bruidsmode merken te zien zijn. Op het foodtruckplein kunt u bijkomen van alle indrukken onder het genot van een hapje en drankje.

Kijk voor meer informatie op www.trouwplannen.nl.


Praat mee over een schonere woonomgeving

Praat mee over een schonere woonomgeving

Op verschillende plekken in Lansingerland staan afvalbakken. Deze staan er om de woonomgeving zo netjes en schoon mogelijk te houden. Maar zijn de afvalbakken wel de juiste oplossing voor een schone woonomgeving? En waar zouden ze dan het best kunnen staan?

Wij nodigen u graag uit om hierover mee te praten en te beslissen tijdens het Afvalbakkencafé Lansingerland op 7 februari.


Tweede Kamerverkiezingen

Tweede Kamerverkiezingen

Op woensdag 15 maart 2017 kunt u uw stem uitbrengen voor de verkiezing van de leden van de Tweede Kamer. De Tweede Kamer vormt samen met de Eerste Kamer het Nederlandse parlement (in de Grondwet Staten-Generaal genoemd).


Inloopavond windenergie goed bezocht

Inloopavond windenergie goed bezocht

Dinsdagavond 17 januari was windenergie het onderwerp van gesprek. Tijdens een goed bezochte inloopavond in het gemeentehuis kregen belangstellenden informatie over wat er in Lansingerland gebeurt op het gebied van windenergie.

Een van de vragen was; hoe betrekt de gemeente inwoners en belanghebbenden?


20-jarig jubileum SeniorWeb

20-jarig jubileum SeniorWeb

Afgelopen zaterdag is er tijdens de open dag van SeniorWeb uitgebreid stil gestaan bij hun 20-jarig jubileum. Sinds de oprichting werken zij samen met de bibliotheek. Wethouder van Tatenhove mocht de bibliotheek in Berkel en Rodenrijs uit naam van SeniorWeb een Smart TV aanbieden om hun te bedanken voor de fijne samenwerking.


Afvalkalender 2017

Afvalkalender 2017

Van Gansewinkel is gestart met nieuwe afval inzameldagen. Bij een aantal straten heeft dit voor verwarring gezorgd omdat er een verkeerde ophaaldag in de afvalkalender stond. Via www.mijnafvalwijzer.nl kunt u zien wanneer het afval bij u wordt opgehaald.


Kantoorruimte huren in het gemeentehuis

Kantoorruimte huren in het gemeentehuis

In het gemeentehuis van Lansingerland is nog ongeveer 700 m2 kantoorruimte te huur. Deze ruimte bevindt zich op de eerste etage van het kantoorgebouw aan de Tobias Asserlaan 1 in Bergschenhoek. Het gemeentehuis, bouwjaar 2012, is omringd door veel water en groen en heeft ruime parkeermogelijkheden. Het gebouw heeft een centrale ligging tussen de steden Den Haag, Zoetermeer en Rotterdam en is goed bereikbaar. Meer informatie vindt u op fundainbusiness.


facebook twitter youtube linkedin instagram
Bent u al lid van Lansingerland Peilt?
Lansingerland Peilt (voorheen Burgerpanel) is een digitaal panel waarvan inwoners van de gemeente Lansingerland van 16 jaar en ouder lid kunnen worden. Dit panel wordt ingezet om meningen en ervaringen van inwoners te peilen. Doet u in 2021 ook mee? Aanmelden kan via de website Lansingerland Peilt.
Skip to content