Header image
Week 02, 10 januari 2017

Vrijwilligersprijs 2016

Vrijwilligersprijs 2016

Burgemeester Pieter van de Stadt heeft tijdens de Nieuwjaarsreceptie op 9 januari de vrijwilligersprijzen 2016 uitgereikt.


Nieuwjaarsreceptie druk bezocht

Nieuwjaarsreceptie druk bezocht

Enorme belangstelling voor de nieuwjaarsreceptie van Gemeente Lansingerland en Ondernemend Lansingerland gisteravond. Tijdens de feestelijke start van 10 jaar Lansingerland is het logo onthuld en een film getoond waarin de plannen voor 2017 zijn toegelicht.


Kwartetspel Lansingerland

Kwartetspel Lansingerland

Gefeliciteerd! Lansingerland bestaat 10 jaar en graag kijken wij samen met u naar de toekomst. Wat zijn onze ambities en hoe ziet Lansingerland er uit in 2040?

De mogelijke antwoorden vindt u in het kwartetspel ‘Lansingerland op weg naar 2040’ en het bijbehorende boekje, dat tijdens de nieuwjaarsreceptie is gepresenteerd.

Speelt u ook mee?


Scholenmarkt 2017

Scholenmarkt 2017

Nog een paar maanden groep 8! Naar welke school van het voortgezet onderwijs gaat uw zoon en/of dochter komend schooljaar? De scholenmarkt helpt bij het kiezen van een passende middelbare school voor uw kind.

De scholenmarkt 2017 is op woensdag 18 januari vanaf 19.30 uur in de Oostmeerhal.


Nieuwe afvalkalender

Heeft u de nieuwe afvalkalender al gezien? De ophaaldagen zijn gewijzigd. Voor sommige inwoners is het even wennen. Tip: download de Afvalwijzer app. Stel een herinnering in wanneer u uw container(s) en/of PMD-zak aan de straat kunt zetten. Wel zo makkelijk!  


Gemeente ook via WhatsApp bereikbaar

Gemeente ook via WhatsApp bereikbaar

Whatsappen doe je over het algemeen met vrienden, familie en kennissen. Maar in Lansingerland kan het sinds vandaag ook met de gemeente. Stel uw vraag eenvoudig in een Whatsapp-bericht en wij streven ernaar deze binnen 2 (kantoor) uren te beantwoorden.


Werkzaamheden Hoeksekade

Werkzaamheden Hoeksekade

Vanaf 9 januari tot 17 maart vinden er kabelwerkzaamheden plaats vanaf het Sporthoekpad tot en met Hoeksekade 113 in Bergschenhoek. Er is een halve rijbaan beschikbaar. Verkeer blijft mogelijk en wordt geregeld met tijdelijke verkeerslichten.


facebook twitter youtube linkedin instagram
Bent u al lid van Lansingerland Peilt?
Lansingerland Peilt (voorheen Burgerpanel) is een digitaal panel waarvan inwoners van de gemeente Lansingerland van 16 jaar en ouder lid kunnen worden. Dit panel wordt ingezet om meningen en ervaringen van inwoners te peilen. Doet u in 2021 ook mee? Aanmelden kan via de website Lansingerland Peilt.
Skip to content