Header image Header image
Week 01, 7 januari

Update: uitbraakonderzoek Willibrordschool

Update: uitbraakonderzoek Willibrordschool

Afgelopen week is de GGD Rotterdam-Rijnmond en het Erasmus MC een verdiepend onderzoek gestart naar aanleiding van de besmettingen op de Willibrordschool in Bergschenhoek. De eerste uitslagen zijn inmiddels bekend.

Terugkijken Goedenavond Lansingerland

Terugkijken Goedenavond Lansingerland

Afgelopen woensdagavond is de tweede live uitzending van ‘Goedenavond Lansingerland’, in samenwerking met RTV Lansingerland, uitgezonden. Heeft u de uitzending gemist? Kijk deze dan terug via YouTube. Op woensdag 17 februari, 20.30 uur staat de volgende uitzending gepland.


Vaccinatie tegen het coronavirus

Vaccinatie tegen het coronavirus

De GGD is gestart met het inenten van zorgmedewerkers van verpleeghuizen. Ook start de vaccinatie van medewerkers uit de directe COVID-zorg. Vanaf 15 januari zijn alle 25 GGD-priklocaties open. Wilt u weten wanneer u aan de beurt bent voor vaccinatie? Bekijk hier de planning. Of lees meer op de website van de Rijksoverheid.


Winnaars Vrijwilligersprijzen 2020

Winnaars Vrijwilligersprijzen 2020

De gemeente Lansingerland reikt traditiegetrouw bij de start van een nieuw jaar de Vrijwilligersprijzen uit. Dit jaar gebeurde dat op een andere manier dan voorgaande jaren, namelijk tijdens de online nieuwjaarsuitzending van Goedenavond Lansingerland. Benieuwd naar de winnaars?


Een andere jaarwisseling dan normaal

Een andere jaarwisseling dan normaal

De jaarwisseling in Lansingerland is op enkele incidenten na, rustiger verlopen dan voorgaande jaren. Helaas waren er wel wat vernielingen en opstootjes in de kernen en moest de brandweer meerdere keren uitrukken. En ondanks het landelijke vuurwerkverbod werd hier en daar toch vuurwerk afgestoken.


facebook twitter youtube linkedin instagram
Bent u al lid van Lansingerland Peilt?
Lansingerland Peilt (voorheen Burgerpanel) is een digitaal panel waarvan inwoners van de gemeente Lansingerland van 16 jaar en ouder lid kunnen worden. Dit panel wordt ingezet om meningen en ervaringen van inwoners te peilen. Doet u in 2021 ook mee? Aanmelden kan via de website Lansingerland Peilt.
Skip to content