Bekijk de nieuwsbrief via uw webbrowser.
Nieuwsbrief Gemeente Lansingerland  Week 51, 17 december 2019

Week 51, 17 december 2019

Afvalinzameling tijdens Kerst

Afvalinzameling tijdens Kerst

Tijdens de kerstdagen (woensdag 25 en donderdag 26 december 2019) wordt er geen afval ingezameld. Ook het afvalbrengstation is deze dagen gesloten. Wordt uw afval normaal op woensdag opgehaald? Dan verschuift dit nu naar de zaterdag ervóór: zaterdag 21 december 2019. Wordt uw afval normaal op donderdag opgehaald? Dan verschuift dit naar de zaterdag erna: zaterdag 28 december 2019.

Lees verder
Meldpunt vuurwerkoverlast

Meldpunt vuurwerkoverlast

Wij openen een tijdelijk telefonisch meldpunt voor vuurwerkoverlast. Dit meldpunt is bereikbaar via telefoonnummer 14 010:

  • van maandag 23 december t/m maandag 30 december van 8.30 tot 23.00 uur
  • op dinsdag 31 december van 8.30 tot 17.00 uur.
Lees verder
Weekmarkt maandag 23 december

Weekmarkt maandag 23 december

In verband met kerst is de weekmarkt in Berkel en Rodenrijs op maandag 23 december tot 17.00 uur in plaats van woensdag 25 december. De weekmarkt op woensdag 1 januari, nieuwjaarsdag, vervalt.

Herplant Lage Bergse Bos gestart

Herplant Lage Bergse Bos gestart

Aannemersbedrijf de Ronde is gestart met het planten van bomen en struiken in het Lage Bergse Bos. Staatsbosbeheer heeft in opdracht van het recreatieschap Rottemeren de herplant voorbereid en begeleidt de werkzaamheden. De komende maanden worden er tienduizenden bomen en struiken geplant. 

Lees verder
Hackathon scholieren

Hackathon scholieren

Op 15 november vond er in het gemeentehuis een Hackathon voor scholieren plaats. 53 scholieren van Melanchthon Business School en Wolfert Lansing namen een middagje bezit van het gemeentehuis. Aan het eind van de dag werden de ideeën van de verschillende teams gepresenteerd (gepitcht) voor een vakjury. Het team met het meest creatieve, bruikbare en innovatieve idee won een prijs. De jongeren kregen ook de gelegenheid om informeel te netwerken met experts en gemeenteambtenaren.

Lees verder
facebook Facebook
twitter Twitter
youtube YouTube
linkedin LinkedIn
instagram Instagram