Bekijk de nieuwsbrief via uw webbrowser.
Nieuwsbrief Gemeente Lansingerland  Week 48, 26 november 2019

Week 48, 26 november 2019

Sinterklaas en het verdwenen grote boek

Sinterklaas en het verdwenen grote boek

Sinterklaas heeft ons land weer bereikt. Samen met zijn paard Ozosnel en alle Pieten beleven zij de nodige avonturen. RTV Lansingerland mocht ook dit jaar weer van dichtbij zien hoe alles reilt en zeilt achter de schermen bij dit gezellige evenement en dat resulteerde opnieuw in een mooi verhaal van Sinterklaas en het verdwenen grote boek. Dit jaar was vlogpiet ook weer mee! 

Wij gaan eerder dicht op 5 december

Wij gaan eerder dicht op 5 december

Donderdag 5 december, Sinterklaasavond, is het gemeentehuis vanaf 17.00 uur gesloten. Vrijdag 6 december zijn wij weer open. Onze actuele openingstijden vindt u op de Contact pagina.

 

Lees verder
Subsidie sport- en bewegen

Subsidie sport- en bewegen

Wist u dat u bij ons een subsidie Sport en bewegen kunt aanvragen? U kunt de subsidie aanvragen voor een sport- en/of beweegactiviteit gericht op het structureel in beweging krijgen van mensen die nu niet of nauwelijks sporten of bewegen. Bijvoorbeeld voor het opstarten van een wandelgroep voor senioren of een G-sportteam voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. 

Lees verder
Lansingerlandkaart gaat op tournee!

Lansingerlandkaart gaat op tournee!

In de zomer stond de Lansingerlandkaart van 16 m2 in de hal van het gemeentehuis. Hierop kon u dé culturele hotspots van onze gemeente aangeven. Nu gaat de kaart op tournee! De Lansingerlandkaart staat op diverse momenten in december in de bibliotheken. Kom langs en denk mee over kunst en erfgoed in onze openbare ruimte!

Lees verder
Green Friday

Green Friday

Op vrijdag 29 november is het Black Friday: shoppen met vaak hoge kortingen! Als gemeente brengen wij ook graag de tegenhanger Green Friday onder de aandacht, in het leven geroepen door de Branchevereniging van Kringloopbedrijven. Shoppen bij kringloopwinkels bespaart namelijk niet alleen geld, maar ook grondstoffen en CO2-uitstoot!

Lees verder
facebook Facebook
twitter Twitter
youtube YouTube
linkedin LinkedIn
instagram Instagram
Bent u al lid van Lansingerland Peilt?

Lansingerland Peilt (voorheen Burgerpanel) is een digitaal panel waarvan inwoners van de gemeente Lansingerland van 18 jaar en ouder lid kunnen worden. Dit panel wordt ingezet om meningen en ervaringen van inwoners te peilen. Doet u in 2019 ook mee? Aanmelden kan via de website Lansingerland Peilt.