Bekijk de nieuwsbrief via uw webbrowser.
Nieuwsbrief Gemeente Lansingerland  Week 44, 29 oktober 2019

Week 44, 29 oktober 2019

Renewi haalt snoeiafval gratis op!

Renewi haalt snoeiafval gratis op!

Het najaar is dé tijd om in de tuin aan de slag te gaan en de tuin winterklaar te maken. Als daarbij snoeihout vrij komt, dan kunt u volgende week gebruik maken van de snoeiafvalroute van Renewi. Zij halen dit gratis bij u op! Als u gebruik wilt maken van deze extra service kunt u zich aanmelden via de website Mijn Afvalwijzer of de Afvalwijzer App. Aanmelden is verplicht en kan tot vrijdag 1 november 12.00 uur.

Lees verder
Gratis studiekeuzeworkshop

Gratis studiekeuzeworkshop

De periode van open dagen en studiekeuzebeurzen staat weer voor de deur. Om jongeren alvast een beetje op weg te helpen, organiseert De Jonge Krijger op dinsdag 19 november van 16.00 tot 20.00 uur een studiekeuzeworkshop in het gemeentehuis. Alle jongeren uit Lansingerland in de leeftijd van 16 tot 23 jaar zijn welkom bij deze gratis workshop. 

Lees verder
Aanleg watercompensatie Kooibos

Aanleg watercompensatie Kooibos

Begin november start aannemer GKB met de aanleg van de watercompensatie in het Kooibos. Deze watercompensatie is nodig vanwege de aanleg van de A16 Rotterdam door het Lage Bergse Bos. Naar verwachting zijn de werkzaamheden voor de kerst klaar.

Lees verder
facebook Facebook
twitter Twitter
youtube YouTube
linkedin LinkedIn
instagram Instagram
Uw evenement in onze agenda?

In Lansingerland worden veel activiteiten en evenementen georganiseerd. Van Hippische evenementen tot Foodfestivals, van exposities tot open monumentendagen. Iedereen die een evenement of activiteit organiseert dat in Lansingerland plaatsvindt en mogelijk voor onze inwoners interessant is, kan dit zelf aanmelden voor plaatsing in de agenda